Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le 14 hós...

Hogyan szoktassam le 14 hós lányomat arról, hogy ha már nem kér enni, NE úgy jelezze, hogy az utolsó falatot kiköpi és a kezével szétkeni, szétdobálja?

Figyelt kérdés

Már egy ideje ezt csinálja, hiába mondom neki,amúgy nekem úgy tűnik mindent megért amit mondok neki,de ebben a témában valahogy süket fülekre találok.

Tanácstalan vagyok.

2010. júl. 23. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne mondd, hanem mutasd neki. :)
2010. júl. 23. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Hogy lehet ezt mutatni?

Hogy ne köpje ki?

2010. júl. 23. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

:-) hú de örülnének egyesek ennyi bajuk lenne csak.

de a kérdésedre válaszolva tényleg mutasd. én úógy csináltam, hogy ekkor felemelheti a tálat és odébb rakhatja, és gesztikuláld hozzá, hogy kész, elég volt, nem kérek többet.

2010. júl. 23. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem csak ennyi bajom van,de ez az amit nem tudok megoldani egy ideje. Ennyi.

Köszi a válaszokat.

2010. júl. 23. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyém 16,5 hónaos, ha nem kéri már a kaját(elég ritkán van ilyen),akkor vagy odanyújtaj a nekem a tálat, ez szerencsésebbik eset, vagy a fejére borítja:-)))

Ha iszik a csőröspohárből, de mér elég neki, viszont a pohárban még van tea, akkor azt meg kilocsolja.

És a kezével szétkeni.

Mindog elmondom, hogy ne csinálja, eddig ennyire jutottam

2010. júl. 23. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
17-:20-as vagyok. ne haragudj, nem beszólni akartam :-). nálunk is köpködés volt egy ideig. a kenés megmaradt egyelőre, ami kimegy a tálcára azt szétkeni.
2010. júl. 23. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké,semmi baj.

Ma kb 4x öltöztünk át, mert a teát is magára köpi. Mármint az utolsó kortyot amit már nem kér. Koszos ruhában még elvan, amiatt nem öltöztetném, de vizesben már nem szivesen hagynám. :-((

Próbálkozok tovább a leszoktatásról....reménytelenül. :-))

2010. júl. 23. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!