Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell innia egy 7 hós...

Mennyit kell innia egy 7 hós babának, aki bébiételt is eszik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szia,az én babám 6 hos lesz,jövö héten és változo mennyiségeket iszik,de általában a 2 dl megvan.
2008. nov. 20. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nem iszik semmit. Próbáltam vizet, teát, kiköpi...szopizik még, meg eszik gyümit és főzit is, A főzeléket mindig sok főzőlével csinálom, az esti tejpép is vízből van. Gondolom, ha szomjas lenne elfogadná az innivalót. 7 és fél hónapos
2008. nov. 20. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 7 hónapos, szopizik 2-3szor és bébiételt is eszik, kétszer gyümit, egyszer főzeléket. Mindemellett megiszik kb 2-3dl teát, gyümilevet. Én kínálom többször egy nap, főleg ébredések és bébiételes evések után.
2008. nov. 20. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon gyerekfüggő. Ha szopik még a babád nem kell neki olyan sok folyadék pótlásnak. Arra ügyelj, hogyha eszik szilárd kaját közben és utánna mindig adjál neki valami innivalót, ha már nem rakod mellre az evés után. Szerintem a legjobb a forralt víz, én csak ezt adom a babámnak, egyébként ha szomjas két étkezés között ő kér inni, ha nem szomjas úgysem iszik.
2008. nov. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!