Elfelejtette, hogy kell puret enni?
7,5 honapos a babam es 5hos kezdtuk a ht-t a gyerekorovos javaslatara(tapszeres amugy). Eleinte nem szerette annyira nem is eroltette aztan elkapta a fonalat es szepen evett, mar kivaltottuk az ebedet es a tizorait. Most egy hete pedig nagyon furat csinal: kiyitja a szajat, engedi h betegyem a kanalat de nem hajlando leenni rola az etelt. Caak tatja a szajat es latom h nem akar enni. Lehuzom az inyen a kanalat igy bent marad a kaja de nem nyeli le. Csak tartogatja a nyelven. A gravitacio megteszi a hatasat es lecsusszan a falat de nem magatol. Olyan mintha nem tudna mit kell csinalni pedig hat elotte szeoen evett. Vagy csak nem akarja? Probalkoztam mas allaggal es etellel de semmi se jon be
Miert lehet ez mit tegyel?
Változó. Mikor én éreztem az enyémnek (gyakorlatilag ráharapott az ujjamra), látni még nem lehetett. 1 hétre rá már látszottak. Neki egyszerre tört át alul 2.
Őt megviselte (ahogy már írtam, minden tünetet produkált). Lehet, hogy ti szerencsések lesztek. Legyen így!
Szerintem ezzel a foggal már túl vagytok a nehezén. Követi még 19 😃. Könnyű fogzást kívánok a babádnak!
Próbáld meg újra a püréket. Ha ez volt a gond, most már el fogja fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!