Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár napja nem akar enni 5...

Pár napja nem akar enni 5 hónapos kisfiam. Se szopizni, se gyümit, se zöldséget. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Amúgy jókedvű baba,nem sír,nem értem mért nem kell neki a kajcsi.Félek,hogy enm fog rendesen gyarapodni.Mit csináljak?
2008. nov. 20. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ne izgulj ez biztasson a fogzás miatt van az én kisfiam is ilyen volt és a mai napig ilyen,már 2 éves és túl vagyunk 12 fogacskán,nagyon jó DENTINOX N-GÉL fogzásra,nekünk nagyon bevált,és hogyha nincsen nagyon felduzzadva a kicsid fogínye akkor is vékonyan végig kenheted vele neki,mert attól még fájhat neki,hogy mi nem érezzük az ujjunkkal.

Attól sem kell félned,hogy nem fog gyarapodni,az én kisfiam is olyan volt és most is olyan,hogy egyik nap annyit eszik,hogy csak nézek neki a második nap meg alig tudok belegyömöszölni 1 zsemlét,de mégis gyarapodik és sosem volt ezzel problémánk pedig olyan is volt,hogy több napig alig evett,ez mind a fogzás miatt van!

Sajnos meg kellenek szenvedni szegénykék azokért a fogacskákért!!!:-(

2008. nov. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!