Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak van hasonló sztorija?...

Másnak van hasonló sztorija? én vagyok talán könnyelmű?

Figyelt kérdés

a 10 éves unokahúgom felborította a babánkat a hordozóval oldalra. illetve nem is ez a helyes kifejezés, hogy felborította, hanem felbillentette oldalra.

bele volt kötve, nem lett semmi baj, de apa kiakadt.

szegény lány meg úgy sírt, hogy milyen rosszat tett. hiába mondtam, hogy semmi baj nem lett, máskor jobban kell figyelni és kész.

én nem látom ezt olyan tragikusnak, mint apa.

pedig én is "ölni tudnék" a gyerekemért, és persze nagyon meg is ijedtem, dehát nem lett semmi baj és a keresztlányom még csak 10 éves lesz ősszel!!

az én meglátásom szerint a MI hibánk, mert nekünk kellett volna, hogy legyen annyi eszünk, hogy nem hagyjuk felügyelet nélkül őket kettesben. mert ő még nem tud úgy felmérni dolgokat, mint egy felnőtt. nem számít dolgokra (pl. hogy túl is lehet billenteni a hordozót). nekem ez a tanulság és jó kis tanulópénz volt ez az eset!!

azért kérdezem, hogy ti hogyan reagáltok ilyen esetben? én fogom fel nagyon könnyedén az esetet?? apa szerint igen. én szerintem meg még ő is gyerek, nem várhatjuk tőle, hogy ugyanakkora felelősséget vállaljon a "tetteiért", mint egy felnőtt.

mert ha ezt egy felnőtt csinálja,, akkor én is kiakadtam volna.

2010. júl. 23. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
szia! Hát, akkor én is könnyelmű vagyok, mert én a majdnem-lázas gyermekemet sem akartam orvoshoz vinni. Nem folyt az orra, nem köhögött, jókedvű volt. Mindkétszer Apa fújta az indulót. Persze, kiderült, hogy a kicsinek semmi baja.
2010. júl. 23. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy könnyelmű,apa meg ideges lett, ezt is meg lehet érteni,mindenki máshogy reagál,ne hagyjátok őket egyedül máskor,az unokahúgot meg próbálja valahogy kiengesztelni pa,nehogy szegény többet ne merjen a baba közelébe menni
2010. júl. 23. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
pa helyett apa:)
2010. júl. 23. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltam volna tragédiát a dologból. A nagylány nálunk is 10 éves, akaratlanul Ő is csinált olyan dolgot, ami a babával kapcsolatos, persze véletlenül. Nem kell felfújni a dolgot, és bűntudatot ébreszteni a másik gyerekben, mert ő még tényleg gyerek. Egy 17 évessel is megtörténhet, hogy olyasmit csinál véletlenül, amin kiakadnál, sőt, még egy felnőttel is.
2010. júl. 23. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Én azt gondolom, hogy 10 évesen már több esze lehetne az unokahúgodnak.

Nem érezlek téged könnyelműnek, de én haragudnék kicsit a kislányra.

2010. júl. 23. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, Ti vagytok a felnőttek, Nektek kell felmérni a helyzetet, nem egy tízéves gyereknek. Én kb. olyan 7-8 éves lehettem, amikor rám bíztak két kisebb gyereket, amíg az anyuka kiment pár percre a kertbe. Semmit nem csináltunk, ott ültünk az ágyon hárman, egyszer csak a kisebbik gyerek hátradőlt, és beverte a fejét a falba. Azonnal elkezdett sírni, én pedig nagyon megijedtem. Nem tudtam, hogy egy ekkora babát még végig fogni kell. Szerencsére, nem szidtak meg érte, de a mai napig emlékszem az esetre.
2010. júl. 23. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
11.18-as vagyok.Valaki elmagyarázná, hogy mi a rákért pontozott le...
2010. júl. 23. 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is neked van igazad.Amint irtad a lanykat igy is bantja a dolog.Es valoban a ti felelossegetek ki vigyaz a babara,megha a kozelben vagytok akkor is.

Nekem a 11 eves fiam boritotta fol babakocsival egyutt az 5 honapos occset,nem lett semmi baj.

2010. júl. 23. 11:49
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Én ugyan nem pontoztam, de az értékrended kicsit nincs helyén. Hát ezért pontozhattak le.
2010. júl. 23. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Miért nincs a helyén?Esetleg más, mint a tied.Két gyerekem van.Még nem történt velük semmi hasonló baleset.

És emlékszem, 10 évesen hogyan gondolkoztam, akkor költöztünk a város másik felébe és nagyon megmaradtak dolgok abból a az időből.

2010. júl. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!