Mennyi a magas láz a babáknál?
szerintem túl. a 38,4 fenékben vagy fülben mérve nagyon magaas egy kisbabának. a doki ha nem szükséges nem fog antibiotikumot addni, gondolom ha ma nem letetek volna jobban akkor már mást mondana.
azt mondják egy fenékben mért höemelkedésre már nagyon oda kell figyelni a kicsiknél, sokkal könyebben kiszáradnak mint egy felnött ember.
Szia! Szerintem túl vagytok rajta. 39-től kezdődik a magas láz, de az én gyerekorvosom azt mondta, hogy ha a kúp nem nagyon segít, akkor lehet hűtőfürdőt is (testmeleg vízbe belerakni a babát, és hagyni benne addig, amíg ki nem hűl a víz, persze nem kell megvárni, amíg hideg lesz, csak kb. addig, amíg még Te is úgy érzed, hogy nem fázhat benne).
Nekem ajánlott a védőnő még egy kúpot, Viburcol a neve, homeopátiás, ezt lehet láz esetén is, és ha nem lázas, közérzetjavítóként is, és nincs kikötve, hogy csak 4 óránként adhatod neki.
Szia!
És mitől volt a láz??????
Nézess utána h nme e húgyuti fertőzése van a babónak!
Csak egy jó tanács,ha nem tudod mitől lázasodott be!
Jobbulást és sok egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!