Milyen elveiteket adtátok fel a gyerek születése után?
Nem alszunk együtt, rendszert vezetek be és pontos napirend lesz. Előbbit a lányom vétózta meg azzal, hogy kb nem aludtam, ha külön akartam altatni, mert 10 percenként felebredt a kiságyban heteken át, aztán feladtam. A pontos napirendről meg kiderült, hogy én nem bírom az ilyen szintű szabályozottságot, iszonyúan frusztrált, hogy mindig ugyanakkor, ugyanazt kell csinálni, időt figyelni stb, úgyhogy elengedtem.
Ja, és addig szoptatok, amíg "muszáj", max 6 hónapig. Hát, a lányommal ez 2 év lett, a fiam 1 éves és iszsz, tökre hosszan szoptatás párti lettem.
1.
Nem alszik velünk sosem
2
Nem telefonozok előtte
3.
Mindig türelmes leszek
4.
Biztos van és lesz még, most 3 legfontosabb jutott az eszembe
Azt szoktam mondani, hogy gyerekvállalás előtt elvekkel tele van a padlás
Saját szobájában fog aludni- a hálónkban van az Ő ágya még 1,5 évesen is.
Nem fog közöttünk aludni- saját ágyában alszik el, de minden éjjel át kell tennünk közénk.
1. Nem kap cumit.(kellett,mert nem volt hajlandó szopizni)
2. Szoptatni fogom (már a kórházban sem lehetett mellre tenni,mert ordított,azt mondták, hogy ritka az ilyen gyerek, így hát fejtem amíg csak tudtam)
3. Nem alszik velünk (kb. 4 hónapig velünk aludt)
4. Nem fogom mindenért felkapkodni(annyira sajnáltam,amikor sírt így mindig felvettem és megszeretgettem)
5. Nem fogom a Tv-t engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!