Gyed alatt nem küldhetnek el ugye?
Figyelt kérdés
Csak mert azért mert szeptemberig elküldenek mindenkit és leviszik Zalaegerszegre,de nekem ugyanugy fizetniük kell mert nem szünik meg a gyár meg csődbe se megy!2010. júl. 22. 22:31
1/3 anonim válasza:
3 éves korig állományban kell tartsanak, vagy ki kell fizetniük a fizudat 3 éves korig
2/3 anonim válasza:
Akkor illet meg a felmondási védelem, ha határozatlan idejű munkaviszonyra irányuló szerződésed van. Ilyenkor a gyermek 3. születésnapjáig rendes felmondással nem küldhetnek el. Itt van róla szó, mi a teendő, ha esetleg a munkáltató ír egy olyan levelet, hogy tájékoztat, hogy nem fog visszavenni gyes után:
Nem tudom, erre gondoltál-e pontosan?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Igen erre gondoltam!! Határozatlan idejü a munkahelyem de fizzesenek csak addig mig 3 éves nem lesz!! Semmilyen papirt nem fogok aláírni utalják csak minden hónapba!!!
2010. júl. 22. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!