Az arckrémtől lehet piros az arca?
Figyelt kérdés
Tegnap du vásároltam a Müllerben Bebe baba arckrémet, és fürdésután bekentem vele az arcát és iszonyat piros lett. Lehet a krémtől: Használ vki ilyet ? Rózsaszin fém dobozban van és a Johnson and Johnson gyártja. Milyen krémet használtok ti? 9 hósak vagyunk.2008. nov. 20. 09:46
1/2 anonim válasza:
semmi baj, ne kend be többet vele az arcát és ennyi, elmúlik a pirosság. Valószínűleg érzékeny a bőre erre a krémre. Amúgy nem muszáj kenni a babákat, ha nincs semmi gond a bőrével...ha meg van, inkább gyermekorvos által felírt krémmel kend!
2/2 anonim válasza:
Az lehetett inkább a gond, hogy a fürdővíz felmelegítette a babádat és ha megfigyeled sokszor a felnőtteknél is bepirosodik fürdés után az arc és a végtagok.
Ha erre még kensz is valamit, akkor nem marad a bőrnek ideje szellőzni, ezért gyorsan , hirtelen bepirosodhat.
Bajt nem okoztál, de próbáld ki úgy, hogy fürdés után 1 órával, vagy leginkább csak nappalra kend be 1x. Szerintem akkor jól fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!