Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Estére lehet, hogy nem elég a...

Estére lehet, hogy nem elég a tejem? Ìgy ki tudom deríteni?

Figyelt kérdés

Babám este sìr , keres ,szívja kezemet vállamat , mindent ami szájához kerül . Tisztába vagyok vele , hogy normális , hogy estére nyűgösebb , de akkor se hagy nyugodni , hogy mivan ,ha éhes .

Nincs mérlegem , arra gondoltam , hogy megszoptatom , és csinálok tápszert utánna , és ha nem éhes gondolom nem is fogja elfogadni , ha viszont nem elég neki estére a tej az igy kiderülne .

Szerintetek ez jó ötlet ?

2020. febr. 1. 15:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mert így nem is lesz tejed. Inkább hívj egy tanácsadót!
2020. febr. 1. 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
2020. febr. 1. 15:27
 3/17 anonim ***** válasza:
13%

Szoptatási tanácsadót ne keress! Olyanok, mint egy szekta, mondják az ostobaságokat. Feltéve, ha nem két hetes már a babád.

Alszik éjjel a babád? Ha éhes, akkor nem fog aludni. De a kezét sem azért szopja, mert éhes. A babáknál a szopás reflex, mindent szopnak, ami a szájukba kerül. Megpróbálhatod a tápszert.

2020. febr. 1. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha éhes marad szoptatás után, akkor ébredni fog és sírni. Ez az, ahonnan biztosan tudhatod,hogy éhes maradt. Annak meg majd az az ellenszere, hogy akkor újra megszoptatod. De lehet, hogy csak fogzani kezdett vagy komfort cumizni szeretne ahhoz, hogy altassa magát. Tápszerezni ne kezdj, ha eddig minden jól ment, mert A) nem fogadja el és kidobott pénz B) elfogadja és nem fogod utolérni később se az igényeit, esetleg cumizavarossá válhat.
2020. febr. 1. 16:27
 5/17 anonim ***** válasza:
19%

A tápszert én sem ajánlom, mert úgy is megfogja enni...

Aztán hamar megtanulja, h az üvegből jobban jön mint a ciciből.

Nálunk a védőnőnek van pár plusz mérlege, amit kiszokott adni. Kérdezz rá hátha nálatok is tud adni...

Illetve kölcsönzni is lehet már mérleget... 🙂

2020. febr. 1. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem azt tanácsolta, hogy tegyem minél többet mellre, mert estére mindenkinek kevesebb a teje viszont laktatóbb, zsírosabb. Nálunk ez sajnos elhúzódott az este 8tól hajnal 1ig szopi bufi kombinációja. Nekem ez nem megy, van egy 2 évesem, így az esti szopit én fel is adtam. Estére kap tápot, ha nyűgös még egy kicsit használhat cuminak, ő sem ordít meg csavarja magát a mellemen, a 2 évesemet is el tudom rendezni el tudom altatni. Nem lett cumizavaros, egész nap anyatejet kap. Persze nem tanácsolom ezt ha anyatejesnek akarod mindenképp ez csak egy verzió.
2020. febr. 1. 18:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseget ne mondjatok mar. Ne adj tapszert. Egy baba ezer ok miatt sir este. Addigra elfarad az idegrendszere, faradt. Ejjel pedig nem azert ebred m ehes, hanem ezer mas okbol. A szoptatasi tanacsadok meg nem szekta. Itt cseszi el sok anyuka, h az egesz folyamatot nem erti, es olyanoktol ker tanacsot, aki nem kompetens. Megis minek adna valaki egy anyatejes babanak tapszert??? Hizik eleget? Van eleg pisis kakik pelus? Ha igen, nincs gaz. Mennyi idos? Novekedesi ugras?
2020. febr. 1. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Kedves utolsó. Én mertem 20ml evett. Ordított. Nekem senki ne mondja, hogy ha nappal eszik 100at este meg sír a cicin 20ml eszik mennyire jól lakott. Utána lazán be vág 90ml tápot és nem ordít akkor csak az volt a baj, hogy éhes...
2020. febr. 1. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer velem is így jártak a szüleim! Evés után ordítottam.. Orvoshoz vittek! A doki meg közölte, hogy a gyerek ÉHES! Adjanak nekem enni :)
2020. febr. 1. 19:17
 10/17 A kérdező kommentje:

6 hetes . 3400g- al született , most pár napja volt 4400 g.

Nálam is ez van , hogy kb 7 től 11 ig altatom ...szopi , büfi , szopi ,büfi ...😪

Utánna alszik jól , hajnal 3 kor ébred .

2020. febr. 1. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!