Mitől van ez? Alvás gondok egyik napról a másikra 9,5
hónapos babánál.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem és teljesen kétségbe vok esve.2hónapos korára sikerült megtanítanom kisfiamat az önálló elalvásra,külön szobában alszik.Most van a második este, amikor hisztiroham tör ki rajta,amikor füdés+vacsi után beviszem a szobájába,szinte ordítva sír.Eddig egy hang nélkül elaltatta magát,kicsit néha beszélgetett magában,játszott a cumijaival és szépen elaludt.Semmi extra nem történt,semmi változás,ami kizökkenthette volna.Nem tudom hogy altassam el,mert 2 hónapos kora óta nem kellett altatni.Nem is hajtja a fejét a vállamra,hanem mereven tartja magát az ölemben :((( Mi történt vele???Szeparációs szorongás?hogy kell ezt kezelni?Ma már a du-i alvásnál is csinálta, de.viszont nem.Tanácstalan vok :(((((
2010. júl. 22. 19:19
1/7 anonim válasza:
A mozgásfejlődéssel magyarázta ezt a jelenséget a dokink. Ez most így is fog maradni. Nálunk már 2 hónapja van. (11 hónapos baba anyukája)
2010. júl. 22. 19:47
2/7 anonim válasza:
Mi kézben elalvósok vagyunk, fél éves a kisfiam, ő sem az elejétől hajtja a fejét a vállamra, sétálunk-sétálunk, közben helyezkedik a kezemben nézelődik jobbra-balra és lassan a vállamra teszi a fejét, vagy a mellkasomra. Közben persze cumizik. Ha így sem megy, akkor szoktam egy kis vizet adni neki.
Csak azért írtam, ha esetleg így próbálnád elaltatni, hogy nálunk így megy.
2010. júl. 22. 19:57
3/7 anonim válasza:
Ha nem a foga,akkor szeparációs szorongás.
2010. júl. 22. 20:53
4/7 anonim válasza:
Szerintem szeparációs szorongás nekünk is ekkor volt kb és 1.5-2 hétig tartott:(!!
2010. júl. 22. 21:13
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,h.a foga,mert bár meg van duzzadva felul az inye,ezt a "hisztit" csak akkor csinalja,mikor viszem be a szobajaba aludni.Utolso valaszolo: ti hogy kezeltetek ezt a szitut?Mi valt be?Köszi
2010. júl. 23. 09:26
6/7 anonim válasza:
szia, vsz. aszeparációs szorongás. a mozgásfejlőds miatt inkáűbb az van, hogy ha leteszed, akkor alvás helyett bohóckodik, mászik, feláll stb. de ha üvbölt ahogy vinéd be akkor sztem szep. szor. ...hát nem tudom, mert én együtt aludtam a babámmal, nyilván te ezt nem szeretnéd. esetleg elaltatod kézben, vagy az öledben vagy melléfekve, és ha elaludt, becsempészed az ágyikójába. de attól éjjel még vsz. fel fog ébredni....ami biztos, hogy nem szabad sírni hagyni ilyenkor, mert ez nem hiszti.
19 hónapos kislány anyukája
2010. júl. 23. 13:34
7/7 anonim válasza:
21:13-as vagyok. Nehezen viseltem és elsőnek azt sem tudtam mi baja van ..:(! Egyszer csak abba maradt 2hét után kb .nem is tudom már mit csináltam csak szenvedtem vele. És kezdtem félni ez így marad de elmúlt!:)remélem nektek hamar vége lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!