Milyen mosóporral, öblítővel mossam a baba ruháit?
Én a kezdetektől a Dm-es babamosószert használom, illatmenteset. Öblitőt nem is használtam mert úgy gondoltam nem kell plusz illatanyag a baba bőrének.
Nekünk bevált. Elvileg 1 évig kell babamosószerrel mosni, és természetesen külön.
A fürdetőt majd a gyerekorvos írja fel, nekünk 6 hónapos korig ajánlotta. Mikor betöltötte mi váltottunk is, azóta a dm-ben kapható teljesen natúr Himalajas baba termékeket használjuk.
Babaolajra nekünk azt mondták, hogy akkor használjuk ha száraz a pici bőre. Olyankor fürdetés előtt vékonyan be lehet kenni az adott testrészt, felületet, majd szépen le kell mosni.
De nagyon vigyázzatok, mert borzasztóan csúszik tőle a baba teste. Mi épp ezért alig-alig használtuk.
Most, télen hogy ha szárazabb a lába, akkor kenem be azt de nem ha nem kell nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!