Ha a kaki belement a kislány hüvelybe vagy esetleg elérte a hugycsovet, mennyi idő múlva vannak tunetei esetleges fertőzésnek?
Figyelt kérdés
1 eves a gyermek, meg rá is ült, hogy meg poenosabb legyen... 🤦♀️ Eléggé aggódom, ez a mumusom.2020. jan. 27. 19:26
1/5 anonim válasza:
Ki tudja azt? Pár nap. Nem lesz semmi baj, az én lányomnak is már sokszor belement, nem lett semmi baja.
2/5 anonim válasza:
Szinte napi szinten belemegy. Eddig mèg semmi tünetet nem vettem èszre.
3/5 anonim válasza:
Nem is veszi sokszor észre rögtön az ember, hogy bekakilt, pláne, ha alszik; minden kislánnyal rendszeresen előfordul. Feleslegesen aggódsz előre!
4/5 anonim válasza:
En ilyenkor azonnal kad vizbe ultettem es furcsiztunk. Nem lett gond. Strand utan viszont nagyon durva hugyuti fertozest kapott,e coli volt benne,de sajat kakatol soha nem volt problema.
5/5 anonim válasza:
Önmagában a babának a széklete nem fertőző önmagára, semmi baja nem lesz, mivel ez egy salakanyag ami belőle jött ki. Akár meg is ehetné, attól sem lenne semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!