Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kaki belement a kislány...

Ha a kaki belement a kislány hüvelybe vagy esetleg elérte a hugycsovet, mennyi idő múlva vannak tunetei esetleges fertőzésnek?

Figyelt kérdés
1 eves a gyermek, meg rá is ült, hogy meg poenosabb legyen... 🤦‍♀️ Eléggé aggódom, ez a mumusom.
2020. jan. 27. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja azt? Pár nap. Nem lesz semmi baj, az én lányomnak is már sokszor belement, nem lett semmi baja.
2020. jan. 27. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte napi szinten belemegy. Eddig mèg semmi tünetet nem vettem èszre.
2020. jan. 27. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is veszi sokszor észre rögtön az ember, hogy bekakilt, pláne, ha alszik; minden kislánnyal rendszeresen előfordul. Feleslegesen aggódsz előre!
2020. jan. 27. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En ilyenkor azonnal kad vizbe ultettem es furcsiztunk. Nem lett gond. Strand utan viszont nagyon durva hugyuti fertozest kapott,e coli volt benne,de sajat kakatol soha nem volt problema.
2020. jan. 28. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a babának a széklete nem fertőző önmagára, semmi baja nem lesz, mivel ez egy salakanyag ami belőle jött ki. Akár meg is ehetné, attól sem lenne semmi baja.
2020. jan. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!