Anyukák! Szúnyogcsipésre van valami bevált szeretek, amitől hamarabb elmúlik az a csúnya piros folt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:32
11/14 anonim válasza:
A fenistil gélre ha jól tudom, az van írva, hogy 2 éves alatt kis mennyiségben lehet csak, és azt kentem a 15 hónapos kislányom szúnyog csípéseire, persze nem állandóan, és nem töménye
12/14 anonim válasza:
A Fenistilen az all, hogy 2 eves kor alatt nagy borfeluletre nem lehet hasznalni, ennek az az oka, hogy akor sok fenistil szivodna fel egyszerre. Ez nem zarja ki azt, hogy szunyogcsipesre keveset lehet tenni. Nekunk is gyogyszeresz javasolta es annyit mondott csupan, hogy nap ne erje.
13/14 anonim válasza:
A kislányomat ( 2,5 éves) ma csípte meg a szúnyog. A szeme környékét, sajnos csúnyán fel is dagadt. Felhívtam az ügyeletet 1,5ml calcium (ampulla) és fenistil gélt ajánlott.
14/14 anonim válasza:
Én tegnap este kínomban már lidocain kenőccsel kentembe, majd meg őrültem, úgy viszketett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!