Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, fürdetéshez milyen...

Anyukák, fürdetéshez milyen krémet, sampont használtok? Plussz fürdetés után testápolozzátok pár napos babátokat?

Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Újszülöttnél fürdetéshez semmit, hajukat is csak vízzel mostam (és nem, nem voltak koszosak).

Később mikor már összekoszolták magukat, akkor azokon a napokon ezt: [link]

Drága, de hónapokig elég.

Testápolót alapból nem használunk. Magamat se kenegetem, ha nincs semmi baja a bőrömnek. Egy-két alkalommal előfordult, hogy ha szárazabb volt a bőrük, akkor szintén ebből a webáruházból vett testápolóval bekentem őket. A 2 éves fiamat eddig 3-szor, az 5 éves lányomat kb. 5-ször.

2020. jan. 25. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Elso 6hetbe gyogyszertarit hasznaltam mindenbol. Utana nivea baba testapolotej es nivea babafurdeto. Bekentem minden furdes utan. Mostmar 4,5honapos es Mixa babafurdetot hasznalok illetve johnsons bedtime testapolot. Ugyanugy bekenem minden fürdetés utan. Az arcat meg gabi arckrémmel kenem mert mindig kiszarad neki.
2020. jan. 25. 19:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat,jól jönnek :) Tőlem mindenki zöld👍 kapott nem pontozok le senkit..
2020. jan. 25. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes inkább natúr dolgot venni és nem a kőolajas J&J terméket :)

Dora Natura fürdetőt használunk és testapolot. Haját Babé koszmo elleni samponnal mossuk kB. 2-3 naponta

2020. jan. 25. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ém születése óta Uriage olajos fürdetőt használok, és semmi mást. Sosincs kiszáradva a bőre, koszmó ellen is jó, a haját is azzal mosom. Patikában veszem.
2020. jan. 25. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
A gyógyszertári fürdető testápolót is tartalmaz.Nekem is csak most másfél évesen kellett testápolót vennem( DM minden mentes) egyébként az első hónapokban gyógyszertári fürdető használtam és Babé koszmó elleni sampont( gyerekorvos ajánlotta) majd Gabi édes álom fürdetőre váltottam. Most hogy száraz a bőre Mixa olajos fürdetőt használok.
2020. jan. 26. 12:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Popsikrém: Motherlove Diaper Rash & Thrush popsikrém

Tusfürdő: Babé Gel sensitive Atopic

Sampon: Babé Milk Crust

Testápoló: Weleda Calendula Baby

Babaolaj: Weleda Calendula unscented

Arcápoló: Chicco Natural Sensation

Én testápolózom a kicsit fürdetés után. 🙂

2020. jan. 26. 12:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. jan. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!