Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Ti míg gondoltok erről a cikkről? Az anyuka jól tette hogy megszulte a babát, vagy ti másképp dontottetek volna?

Fejtsetek ki a véleményeteket!

2020. jan. 25. 11:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, hogy itt tényleg mindenki azon van, hogy az anya mit érezhet. Az apa nem fontos?

Az a kis újszülött nem számít, mit élt át?

Vagy több hónaposan mikor ki tudta volna előre hogy három vagy több műtét vár rá, ami ráadásul bizonytalan?

Az a fájdalom, a szenvedés nem számít,csak hogy az anyuka mit érez?!

2020. jan. 25. 13:18
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ő írt ide is kérdést, még mikor állapotos volt. Nagyon sokan drukkoltunk neki :(
2020. jan. 25. 14:16
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Igen, utolsó.Biztos vagyok benne, hogy ő az az anyuka, aki ide írt kérdést még terhesen, és utána is, amikor elveszítette a kisfiút.En is nagyon drukkoltam nekik, válaszoltam is akkor. Megszakadt a szívem, amikor írta, hogy meghalt😞 Megvannak meg a kerdesei, de nem tudom, hogy kell belinkelni. Mind1, hogy én, hogy döntöttem volna. Sok erőt kívánok neki most is. Lathatoan meg nincs túl rajta, és szerintem igazán nem is lehet ilyenen túllépni.Nagyon sajnálom 🖤
2020. jan. 25. 20:27
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Jav.:Nem túllépni, azt persze, hogy nem lehet.Túllenni,telefon okoskodott.
2020. jan. 25. 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:
97%

Jól tette, mert neki így volt jó

Én nem vittem volna végig.

Nem vagyok ilyen erős.. és most megsimogatom a 36 hetes hasamat.. És bocsánatot kérek a magzatomtól, hogy gyenge anyja lesz..

2020. jan. 25. 22:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Valaki betudja linkelni a kérdést? Nem találom nem tudom hogy rakta fel, ha tényleg ő az.
2020. jan. 27. 16:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Kerestem én is,de nem találtam. Időigényes úgy keresni,hogy nem tudod,mit keress. 2019.februártól kezdtem keresni kb.május elejéig jutottam el,aztán feladtam.
2020. jan. 27. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megtaláltam az első kérdését, csak én meg nem tudom, hogy kell linkelni.Azert megpróbálom, hátha sikerül, mert rengeteget kerestem.#13 voltam.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2020. jan. 27. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a linket.

Végigolvastam. Megkönnyeztem.

Erre nincsenek szavak☹🖤.

2020. jan. 27. 22:20
 20/23 A kérdező kommentje:

Megkonnyeztem énis 😪

Ez is lehet az ő kérdése?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Most találtam ahogy kattingattam.

Szörnyű ez ez egész. Nem meg hogy olvasni hanem atelni.

2020. jan. 28. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!