Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Matilda, Mandula, Málna. Melyik?

Matilda, Mandula, Málna. Melyik?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg valami más javaslat születendő kislányunk nevére...?
2010. júl. 22. 13:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Esetleg Melinda,Mila, Marianna, Mirtill, Mirjam->Szerintem ez a legszebb!

Van egy barátnőm Melindának hívják és mindenki Mindinek hívja nekem ez ezért tetszik!

2010. júl. 22. 13:34
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem bántódom meg.:)Miért tenném, mindenkinek más az izlése, másra asszociál.Én nem értem, miért kéne haragudnom, mert más tetszik.Azért kérdeztem meg, mert érdekel a véleményetek.
2010. júl. 22. 13:36
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

Matilda. A többivel gondja lesz a kislánynak a későbbiekben és ezt gondolom, te sem szeretnéd.

A Matilda lehet Tilda, Tildus, Tili, Mili, Milda...

A Málna, Mandula...meg Dió, Mogyoró... én nagyon nem adnám egyiket sem. Nem is értem, hogy engedhetik meg, hogy ilyen köznevek keresztnévvé válhassanak hivatalosan.

Szerintem a Matilda jó választás.

14/40 anonim ***** válasza:
27%
Nekem egyik sem tetszik. a Lányom Lora Eperke, a Fiam pedig Ármin Balázs lesz :) (ikrek, aug. 4-re vagyok kiírva)
 15/40 A kérdező kommentje:
Nagyon sok név köznévből, jelzőből lesz.( Farkas-állat, Gyula-tisztség, Gyöngyvér-tárgy, Krisztina-tulajdonság és még sorolhatnám)
2010. júl. 22. 13:40
 16/40 anonim ***** válasza:
89%

Akinek Eperke a lánya, miért nem tetszik neki a Málna?

:)

Viccet félretéve. Valakiazt írta, a Matilda nem jó mert nem babás név, hanem 60éves nénis. Csak névadásnál a szülők azt hajlamosak elfelejteni, hogy a csemete nem marad örökre kisbaba. Mert a Málna is lesz egyszer 60... Málna néni :)

Én amellett teszem le a voksom, hogy kapjon a gyermek komoly nevet, amit lehet becézni, míg kicsi, de nem ég be vele a diplomaosztóján.

Kérdésre válaszolva: nekem a matilda tetszik a 3 közül, az ilyen újfajta gyümölcsnevek meg főnevek nekem nem jönnek be.

Valaki írtí a Mirjamot, szerintem Maja mellé tökéletes választás lenne.

2010. júl. 22. 13:41
 17/40 A kérdező kommentje:

Nekem a Lora Eperke nem tetszik.Egyik sem.

A Mirtill, Mirjam szép, de nekem kemény hangzású.A Molli nyugatmajmoló.

2010. júl. 22. 13:43
 18/40 anonim ***** válasza:
Szerintem azt adjátok, amelyik nektek a legjobban tetszik, ne a mások véleménye alapján döntsetek. Vagy kérdezzétek meg a tesót neki melyik tetszik és döntsön ő! :)
2010. júl. 22. 13:43
 19/40 anonim ***** válasza:
58%

szia

a lanyom masodik neve Milla lesz

:)

2010. júl. 22. 13:44
 20/40 anonim ***** válasza:
Ha már így bejönnek a gyümölcs nevek,mit szólsz a Bodzához!? :)
2010. júl. 22. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!