Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet, hogy ennyire nyűgös?

Mitől lehet, hogy ennyire nyűgös?

Figyelt kérdés

2 hónapos kislányom a múlthéten kapta meg az oltásokat(kötelező+a másik),lehet,hogy ennyire megzavarta?Napközben alig alszik nyűgös.Eddig nem volt ilyen,vagy csak ritkán.Mostmeg.....

Vagy a citromos zöldtea......?:/

2008. nov. 19. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi? Citromos zöld teát adsz a babának??
2008. nov. 19. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Hááát, korai még az a citromos zöld tea...sztem még marhatja is a kis gyomrát.Mondjuk az oltás nekünk is betett, de nem tarthat egy hétig.Lehet a babát teáztatni, de nagyon gyenge teával és mondjuk ne zöld teával kezd, vannak baba teák, és nem kell nekik citromozni, sőőőt még cukrozni sem...hogyha kis súlyú a pici akkor pici cukorral lehet ízesíteni de ne vidd túlzásba.
2008. nov. 19. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az oltások okozhatnak nyűgösséget, és gyereke válogatja, kit mennyire visel meg. A zöld teát én is rossz ötletnek tartom, egy két hónapos számára még a babateák is csak óvatosan adhatók. Lehet, hogy ez is rátett egy lapáttal. Azt persze nem tudhatjuk, miért adtál neki azt, de mindenképpen jobb lenne, ha az életkorának megfelelő folyadékkal itatnád, legyen az anyatej, víz vagy esetleg tea. Figyeld a kakiját. Ha az nem olyan, mint szokott lenni, akkor az elfogyasztott étel-ital okozhatja nála a nyügit.

-Macska-

2008. nov. 20. 08:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Dehogy is adok neki teát!!!!!!!!!!Bocs rosszul fogalmaztam.Én iszok zöld teát,arra gondoltam talán azt nem birja. Csak szopozik.
2008. nov. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!