Szerintetek az mennyire gáz, ha azt mondja egy apuka, hogy a kisfia mosolya teljesen leveszi a lábáról?
Figyelt kérdés
És meg tudná zabálni, mert olyan édes meg aranyos?2020. jan. 15. 22:01
1/11 anonim válasza:
Semennyire nem gáz. Fura a kérdés
2/11 anonim válasza:
Apai szeretet, semmi más. Az én férjem is mondja, bár nyilván nem állandóan. Az lenne nekem gáz, ha 0-24 ügyürü-bügyürüzne.
3/11 anonim válasza:
Ez szörnyű! Nem elég, hogy pedofil, de még a kannibalizmus is vonzza. Ha te az anyuka vagy, menekülj!
4/11 anonim válasza:
😰 mik vannak! Es ezt most a kerdesed logikajara ertem...
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Miért lenne az? Vagy gáz szeretni a saját gyerekét? Gáz cukinak látni egy 10 kgs 80 cms kisembert? Gáz, hogy nem kőkemény macsó az apuka, aki már a gyerekét is annak látja? Vagy szerinted mi a gáz ebben? Tényleg érdekelne a válaszod!
9/11 anonim válasza:
Nagyon gáz, mert ha a gyerek felé az apa kimutatja a szeretetét, akkor sajnis megvan az esélye hogy magyar férfi létére mégsem lesz érzelmi analfabéta alkoholista.
10/11 anonim válasza:
És az nem gáz hogy a párom ugyanezeket mondja a lányunkra.Sőőtt én is gáz vagyok,mert meg bírnám zabálni!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!