Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kislányom marja a...

10 hónapos kislányom marja a punciját, de nem látok rajta elváltozást. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

El fogom vinni orvoshoz, de csak csütörtökön rendel, ezért érdeklődök addig nálatok.

Már hetek óta észrevettem, hogy ahogy leveszem a pelust, odanyúl, de gondolom ez természetes. Néhány napja viszont marja, húzza, tépi, rossz nézni (nyilván nem hagyom, de azonnal odakap). Semmi pirosság, váladék nem látszik. Jó kedvű, nem lázas. Mi lehet a gond? Viszkethet neki? Fájhat? Akinek a babájánál volt ilyen tünet, mi volt a gond?

Én soha nem voltam felfázva, a hüvelyi fertőzések is elkerültek eddig, úgyhogy nem tudom, milyen érzés.

Köszönöm szépen a segítséget!

2020. jan. 14. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelygombától bakteriális fertőzésen át, húgyúti probléma, bármi lehet, de akár az is, hogy csakúgy csinálja.

Mindenképp vidd orvoshoz, inkább erősítse meg, ha nincs baj, minthogy aztán gond legyen.

Ja, gombás fertőzéshez pl külső hatás se kell, legkisebb lányomnál a fogzás hozta ki....

2020. jan. 14. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak simán érdeklődés

Borzalom amit művelni tudnak

Nézesd meg , nehogy valami mégis legyen..

De lehet normális is

2020. jan. 14. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy csak játékból csinálja, mert akkor nem lenne önmagával annyira durva. Érezné, hogy fáj. Lehet, hogy tényleg hüvelygomba lesz. :(
2020. jan. 14. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is vidd orvoshoz,inkább menjetek egy potya kört,mint vmi gond legyen. Bar szerintem csak észrevette,h van ott vmi.

Nekem fiam van,ő pont így csinalt,mikor felfedezte,h van fütyije. Sokszor úgy tépte,h még nézni is rossz volt. De nyugi,van fajdalomküszöbük,szóval nem hiszem,h fáj neki. Nálunk már nem csinalja a fiam,csak akkor nyúl oda,ha pisilni kell,mar elmúlt 2 éves.

De mondom,azért vidd el orvoshoz,akkor legalább te is megnyugszol.

2020. jan. 15. 04:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült,h miért csinálja? Voltatok orvosnál?
2020. jan. 16. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!