Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Liberó, tescós zöld, pampers,...

Liberó, tescós zöld, pampers, babylove, huggies, melyiket vegyem sokat pisilő babámnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 17:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Pampers jött be nálunk, a prémium care típus. A tescos-nál azt éreztem, hogy olyan, mintha neylonzacskót adtam volna a gyerekre, totál beizzadt alatta.
2010. júl. 21. 21:53
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát igen a jó kis tescos termékek:-(((((
2010. júl. 21. 22:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Az én lányom kiütéses lett a tescóstól,a Huggiestől meg pisi szagú.Pampers active baby vált be.Kibír 10 órát éjszaka és elég sokat pisil a babám
2010. júl. 22. 00:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Csak a Pampers Premium Care vált be ezek közül! Abból még sose folyt ki a pisi,egész éjjel rajta van! A többi nem bir ki 1 éjszakát. 13 hós a babám.
2010. júl. 31. 14:29
 15/26 anonim ***** válasza:

Pampers vált be legkevésbé, sokszor átázott, kifolyt és én a szagát sem szeretem.

Nálunk leginkább a babylove jött be, sose volt gond vele, pedig két fiút végigpelenkáztam vele. Libero hasonlóan jó, persze drágább, főleg, hogy abból általában eggyel nagyobb méret a jó.

Zöld tescos is viszonylag jó, bár mondjuk éjszakára nem adnám rá, annyit nem bír.

2010. júl. 31. 14:52
 16/26 anonim ***** válasza:
huggies!!!
2010. júl. 31. 14:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Én a tescost próbáltam, de nagyon sokszor kifolyt a pisi, plussz az utóbbi időben gyakran előfordult, hogy nem volt a teteje "összevasalva, ragasztva" a pelusnak és a vatta szanaszét esett belőle. Ezért ilyet soha többé nem vettem. Most a Lidl-s pelust használjuk. A Liberot tudom még ajánlani. A Pampers-t az első gyereknél eleinte használtuk, de nem gumis a hátulja és nagyon sokszor nyakig kakis volt a gyerek:)
2010. júl. 31. 15:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekünk a Pampers Premium Care vált be a legkevésbé. Két óránként öltöztethettem át, mert szinte mindig kifolyt a pisi. Pedig az még tzavasszal volt, amikor nem ivott ilyen sok folyadékot. A Libero még egész jó, az biztos, hogy jó sokat elbír.
2010. júl. 31. 15:57
 19/26 anonim ***** válasza:
A pampers nekünk sem bírja ki az éjszakát, egyedül a huggies vált be sok pisire. Nekünk a rossmannostól kiütéses lett, a liberoból pár óra altt kifolyt a "hómi". A premium care is jó. De a lényeg a lényeg, a sok pisit a huggies bírja ki.
2010. júl. 31. 16:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Pampers Active Baby, és Libero, utóbbi csak akkor ha szereted a vastag pelust.
2010. júl. 31. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!