Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet kiütés 5 hónapos...

Mitől lehet kiütés 5 hónapos babám arcán és szája körül? Mennyi idő múlva múlik el? Várjam meg míg elmúlik és akkor adjak neki újra?

Figyelt kérdés

Almalevet adtam neki 2-3 hete akkor kezdődött.Abbahagytam és a védőnő és a doktornő is látta!!!

Azt mondják,hogy fogzáskor "ilyenkor még az édes szar is keserű!!!":)

Szóval semmi sem jó.Öblítő,cumitól, szél kicsípte..stb.

Kaptunk kenőcsöt estére elmúlik,reggelre meg kipirul és csúnya!!!:( Lehet étel allergia? Milyen gyümit adjak helyette? Meggy, őszibarack, Körte. Lehet konzerv is vagy inkább fagyasztott?

2008. nov. 19. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fiamnak is van az arcán,bekenem hamar elmulik,de kiprobáltam nem a kajától van,szerintem ahogy nyáladzik,turkál a szájábaa,majd mindenfele elkenni az arcán,attól lehet.
2008. nov. 19. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fogzási nyáladzástól van az én kisfiam 2 éves,de a mai napig van neki és sajnos mivel cumizik így még jobban ömlik a cumi mellet a nyála és ezért hiába kenem napi 3-4-szer be az arcát mindig visszajönnek a pöttyök,azt mondta a doktornő,hogy majd,ha az összes foga kinő akkor már nem fog így nyáladzani és a pöttyök is lemennek majd róla,de addig nem tudunk vele mást csinálni minthogy állandóan kenem a pöttyöket.
2008. nov. 19. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A fogzástól és a cumitól van. A szájban bacik vannak, amik az intenzív nyálzással kijönnek, és megrekednek a cumi alatt. Ott elkezdenek vígan éldegélni, ez okozza a pöttyöket. Mi is így vagyunk, csak cumi helyett nálunk ujjszívás van. Gyakrabban mosdatjuk a picit, hogy legalább amíg nem szívja az ujját, ne tenyésszenek ott a bacik. Ez segít valamelyest.

-Macska-

2008. nov. 19. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Koszi, hogy irtatok, hogy a fogzastol van. Az en kisfiam arcan is ilyen piros foltok vannak a szaja korul, en azt hittem, hogy a repatol van, amit kapott, de amikor nem adtam neki 1 hetig, akkor is volt neki. Aztan en is arra gondoltam, hogy a szel kicsipte seta kozben. 6 honapos es most jon a masodik foga, szoval megnyugtattatok, hogy nem ezektol van. Koszi!
2008. nov. 19. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi nem cumizunk ,mégis van.Nekünk azt mondta a dokinő,hogy gyerekkori ekcéma,szinte minden babának van,csak van akinek elmúlik van aki később növi ki.Az én babámnak is van a szája-álla körül és csúnyán ki tud pirosodni.Locoidos arckrémet kaptunk rá,de egy ismerősöm aki patikus azt mondta ha nem muszáj ne használjam ezt ,mert szteroidot tartalmaz.Van egy másik krém,3000ft körül van ,azt fogom megvenni neki,addig is ha nagyon csúnya este elalváskor teszek neki egy pöttyöt oda.segít egy kicsit,de gondolom a nyál is felpuhítja neki ezért nem tud elmúlni .4hós baba anyukája..jah és sztem nem az ételtől van.az én babám is kap almalevet,répa levet ma körtét és semmi baj nincsen vele.
2008. nov. 19. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is van. Azt hittem én is, hogy a kajától, most kezdtem a hozzátáplálást neki. Volt hogy pár napig nem adtam neki gyümit, de akkor is kijöttek. Ő cumizik és mivel már kiszedi a cumit a szájából és mindent megnyal megkóstol , szétkeni a nyálát az arcán ettől lehet. A védőnő mondta kenjem be neki sima popsi kenőccsel vékonyan, ez reggelre mindig rendbe hozza, de estére megint tiszta piros neki. Ez lesz amíg ki nem jön a foga. most 21 hetes.
2008. nov. 19. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!!! :)

Tök jó,hogy nem vagyok egyedül a problémámmal!

Nekünk is írt fel a doktornéni kenőcsöt és ma reggelre halványabb lett kicsit(Pimafucort kenőcs és 600Ft körül volt ha jól emléxem.)

Még 1szer köszi csajok

2008. nov. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!