Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakori füllyukasztás: igen...

Babakori füllyukasztás: igen vagy nem? Fejtsétek is ki, kérlek.

Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Nem. Nekem azért nem, mert nekem megcsinálták anno és gyuloltem mindig is a fülbevalot. Aztan ki is vettük a fülembol és benőtt. De nem teljesen és néha a lyuk maradék be gyullad és ilyen pattanasszeru valami lesz benne, amit ki kell tisztítani. Szerintem döntse el mindenki maga, amikor már elég idős. Akar már egy ovis, kisiskolás is eldöntheti.

Másik indokom ami azért szubjektív szoval nem is annyira lényeges, hogy szerintem csúnya a kopasz baba fülbevalóval. Olyan erőltetett, természetellenes.

2020. jan. 6. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Semmi szüksége ékszerre, plussz bénán is néz ki
2020. jan. 6. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
A lányainknak van és nagyon szeretik. A kórházban a csecsemősök szúrták nekik. Mi azért intéztük el ilyen korán, hogy alapállapot legyen és ne piszkálják. Egyébként mind a négyen akkora hajjal születtek, hogy össze lehetett volna gumizni már a kórházban pálmafában. 😊
2020. jan. 6. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Szerintem egy csecsemőnek semmilyen ékszer nem való, nem is tudom, honnan jött ez a szokás. Nekem is volt, nem szerettem. Majd ha ő akar, akkor lesz neki, addig teljesen felesleges. Bár vmelyik babának jól áll,
2020. jan. 6. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
4-es vagyok, véletlen rányontam az elküldés gombra. Szóval vkinek jól áll, aranyos, de ahogy az első válaszoló írta, annak a babának borzalmas, akinek szinte semmi haja nincs. Lehet, hogy a fülbevalóval akarják kompenzálni, hogy kislánynak nézzen ki, de szerintem csak rosszabb lesz.
2020. jan. 6. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Egy másodperc alatt elfelejtette utána. Nem stresszelt napokig se előtte.. Nem piszkálta, nyugodtan tudtam neki kezelni. Hátrányát nem látom azóta se, hogy 3 hónaposan kilövettük neki.
2020. jan. 6. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Most 4 éves, semmi probléma nincs a fülbevalóval. A lyuk is jó helyen van.
2020. jan. 6. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Én nem lyukasztattam ki a fülét... Szerintem szebb így a kiscsaj... (most 4 hónapos) Aztán majd ha nagyobb lesz akkor edönti, h akar e vagy sem...
2020. jan. 6. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

3 hónaposan lövettük ki a fülét.

Nekem is ki lett lyukasztva anno, a családban is kb mindenkinek ki van, nálunk ez így a megszokott, hogy babakorban fülbevalósok lesznek. És ha már kislány, legyen csajos.

Pár perc múlva már el is felejtette, hogy mi történt. Akkor volt sírás amikor lőtte, de gondolom nek volt kellemes hogy lefogtam addig. Még jó, hogy ebben a korban vittük el, később nem is tudom hogy fogtam volna le.😅

2020. jan. 7. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Ertem tehát aki nem akar olyan lyukat a csecsemőjére, ami nem oda való, azt lebontozza a sok jajj hat olyan cuuukiii anyuka. Ok.
2020. jan. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!