4 éves baba sulya- 14kg 500, nem kevés?
4 éves baba??
Az óvódában mit mondanak? Ott is keveset eszik?
Utolsó a te gyereked nem átlagos súlyú 2 éves. 13-14 kiló egy átlagos 2 éves fiú.
Kérdező a fiad még belefér az elfogadható tartományba. Egy átlagos 4 éves alsó súlyhatára 17 kiló, de van +-3 kiló ingadozás. Szóval pont beleesik. Ha jó kedvű, nem fáradékony, nem vérszegény, akkor nem kell aggódni. Lesz majd kamasz, amikor is kiesz a vagyonotokból.
5-ös a te gyereked nagy súlyú, 18 kg 5 éves korban jellemző, vagy fölötte.
Az én lányom 4,5 éves, kb 15 kg, vékony, de nem sovány, igaz, ő lány. És eszik is nagyjából rendesen. A fiad kicsit kisebb súlyú az átlagnál, de nem vészes szerintem.
5-ös, gondolom azért feltűnt, hogy a gyereked nem átlagos. Mindkét fiam 18 kilósan kezdte az iskolát 7 évesen!!!
4,5 éves a legkisebb fiam, pont 15 kiló. Eszembe sem jutott, hogy kevés lenne a súlya. Szerintem a 3 közül ő a legnagyobb :)
Pont ezt akartam írni 5-ös válaszra én is: 19 kilósan kezdtem az első osztályt. Igaz, alacsony voltam, de nem sovány.
Egyik lányom 9100 gramm volt az 1 éves vizsgálatnál. Nem mondták, hogy baj lenne. Ugyanilyen válogatós volt. Én már mindent kitaláltam, hogy egyen. Mosolygós falatkák, zöldségek, gyümölcsök, főzelékfélék viccesen tálalva, nem ette meg. A csokit bezzeg bármikor. Úgy voltam vele, ha ezt eszi, akkor egye. Egy-két hónap alatt le is szokott róla, mert megunta. Szépen fokozatosan rászokott a normális ételekre. Türelem kell egyes gyerekeknél, az biztos, mert a másik lányomnál ilyen probléma nem volt. És mivel már rég volt, most kamaszként egyikük sem elhízott, normál súlyúak.
Te se aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!