Melyik az a törlőkendő, ami árban is megfelelő, és szépen, egyenként ki lehet húzni a lapokat a csomagból?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem mindig rá kell készülődnöm,kiszedegetni előre egy csomót.Ami meg nem kell,rondán lehet visszagyömöszölni.2010. júl. 21. 10:36
11/18 anonim válasza:
A Pampers clean&play (narancssárga színű) olyan, hogy csak egy darabot veszel ki belőle, nem húzza ki a következőt, és nagyon finom az illata. Ezt viszont én csak törölgetésre használom (ha nagyon maszatos a gyerkőc, akkor ezzel megtörlöm, meg a kezét is, vagy ha megyünk bevásárolni, akkor amit megfog, azt letörlöm, ha összemaszatolta a tálcáját kajával, ilyesmikre.)
12/18 anonim válasza:
Off:
A Gabival már én is szemeztem. Az sem húzza ki a következő törlőlapot?
13/18 A kérdező kommentje:
Én olyanra gondoltam,ami kihúzza a következő törlőlapot.
2010. júl. 21. 11:47
14/18 anonim válasza:
Ja, bocsi, a kérdésed alapján eléggé félreérthető volt. A Pampers kék színű és a Nivea tutira kihúzza a következőt, azokat használtam eddig popsitörlésre. Viszont amióta vettem Niveát, nem kell a Pampers. A Pampers ugyanis túl nedves, és kicsit ragacsos marad a baba popsija megtörlés után, az illatával viszont nincs baj.
De a Nivea! Na az tutira finom illatú, nagyon puha, lágy anyagból van, és éppen csak annyira nedves, amennyire kell.
15/18 anonim válasza:
11:39-nek, 11:10 vagyok! Keress rá a neten, h hol van Euro family üzlet! Nálunk a Reálban is lehet kapni, de 399 ft! Amúgy simán Nivea minőségű, teljesen meg vagyok vele elégedve! Húzza a következőt, annyira nedves amennyire kell, remek illata van és az ára teljesen megfelelő. Miért vegyem meg a drágát ha ez is teljesen megfelelő, nem?
16/18 anonim válasza:
Gabi és Neogranormon nekem a kedvenc. Az Axxo-t is próbáltam, de én túl nedvesnek találtam.
17/18 anonim válasza:
DM-es Babylove. és az még garantáltan vegyszermentes is. Ökoteszten nagyon jó minősítést kapott.
18/18 anonim válasza:
Tesco-s színes termékek közül a kék sensitive nekünk nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!