5 hónapos babánkkal szeretnénk menni kirándulni, csak azt nem tudjuk hová? Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:21
1/7 anonim válasza:
Merre laktok?
Mi a 3. kerületben lakunk,bár mi nem kirándulni,de ki szoktunk menni a Margitszigetre,kiviszünk ennivalót,innivalót,pár játékot és a park résznél leheveredünk.Imád hemperegni,persze a takaróról mindig legurul a fűre:D Ott van egy mini állatkert oda is be szoktunk nézni
2/7 A kérdező kommentje:
Vidéken lakunk,de jó lenne valamerre világot látni.Hegyek vagy vízpart,tök mindegy!
2010. júl. 21. 09:34
3/7 anonim válasza:
Visegrádi palota
esetleg hajókirándulással egybekötve
nagyon szuper de babakocsit ne vigyetek...
4/7 anonim válasza:
Tihany esetleg? Ott van hegy és víz is.
5/7 anonim válasza:
Mi tavaly ennyi idős babával Egerben voltunk a várban. Mindenhova bemehettünk vele. Nem hisztizett,ha éhes volt megetettem. Tisztába tenni ugyan a babakocsiban kellett. Ha beakartunk menni a vármúzeumba,akkor kenguruba tettem.
6/7 anonim válasza:
Egerben tényleg nagyon jó!!! vagy...
Sárospataki vár
Sümegi vár
bevállalósoknak: füzéri vár -csak háti hordozóval-
felfelé tanösvény van de a várhoz nagyon meredek feljutni ...
7/7 anonim válasza:
Ha már Eger és környékénél tartunk, én Szilvásváradra szavazok. Nincs hangzavar, jó a levegő, lehet kisvasutazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!