Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ül vagy térdel fel...

Miért ül vagy térdel fel álmában a babám?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete kezdődött, hogy éjszaka többször is felül vagy feltérdepel. Néha magától visszafekszik és alszik tovább. Néha meg sírva fakad, de miután visszafektettem alszik tovább.

Volt másnál is hasonló? Mitől lehet ez?

14 hónapos és még nem jár önállóan csak fal és bútorok mellett.

2020. jan. 3. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanezt csinálja a 7 hónapos babám. Én sem jottem rá miért lehet
2020. jan. 3. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is csinálja, 10 hónapos. Már teljesen megszokott, hogy hajnalban arra ébredek hogy mellettem ül és vigyorog rám.
2020. jan. 3. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Mozgásfejlődés miatt van, általában éjszaka "gyakorlatoznak" :) Az én kislányom is minden mozgásfejlődésnél éjjel gyakorolt, aztán pár nap múlva nappal felült, felállt, járni kezdett, de előtte éjjel kifejlesztette a technikát. Az elején azért sír, mert pl felülni feltudott, de hogy onnan hogy feküdjön vissza, az még nem megy. :)
2020. jan. 5. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!