Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez, meleg kiütés...

Mi lehet ez, meleg kiütés vagy a tejem miatt van?

Figyelt kérdés
10 hetes babám arcán és a tarkóján apró piros pöttyök vannak, nagyon száraz az arca, pedig csak gyógyszertári fürdetőt használok, és reggelre piros foltok is megjelennek az arcán fejbőrén, majd utána elmúlnak, de van amikor szoptatás alatt is előjönnek ez vasárnap óta van így
2010. júl. 21. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megmutatnám a helyedben orvosnak/védőnőnek. Ha melegkiütés, arra hintőpor a legjobb, ha a tejedtől van, az magától elmúlik. A piros foltokra, és a bőr szárazságára nem tudok mit mondani, már csak emiatt is megkérdezném a védőnőt minimum.
2010. júl. 21. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is mindenképp mutasd meg dokinak! Mikor a kisfiam szopizott neki is piros foltok jöttek, aztán kiderült ekcémás. Semmilyen tejterméket nem ehettem, mert attól volt. Ez kimondottan száraz bőrrel jár sajnos. Kaptunk rá krémet, egész pici kora óta használjuk, ha kijön.

Nektek is fognak felírni krémet. Ne hagyd szárazon a bőrét, mindenképp mutasd meg orvosnak!

2010. júl. 21. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
mutasd meg a dokinak,a fiamnál is így kezdődött,tejallergia lett belőle.
2010. júl. 21. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
voltunk dokinál, és a melegtől van, köszönöm a válaszokat
2010. júl. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!