Első szónak ez nem fura? :D
Figyelt kérdés
Idézem, "kaka" ez volt a fiam első szava. Én valami "anya," "apa" családtagok nevére gondoltam. Nektek mi volt a gyereketek első szava?2020. jan. 3. 12:27
1/14 anonim válasza:
Hihi :D Szegény gyerek ezt fogja hallgatni élete végéig. De ez egy fontos szó. Nálunk az Apa es az anya volt, semmi izgi.
3/14 anonim válasza:
Az első kisfiamnak a kuki volt :D
Az egyik kislányommal lámpa, a másiknak apa.
4/14 anonim válasza:
Geccs. A kutyánk neve. 😂Majdnem elsírtam magam.
6/14 anonim válasza:
Nálunk két fiúnak, ikrek a cici szó volt az első, pedig nem szoptattam őket szinte. Koraszülöttek voltak, intenzíven feküdtem sokáig. De egyszer megcsípték az apukájuk cicijét, ő hirtelen mondta, hogy nem szabad, fáj a ciciiiinek, és kapásból elkezdték ismételni. 😂
7/14 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Nem furcsa! :)
Csak random kimondott két szótagot.
8/14 anonim válasza:
Egyik sem furcsa, amit itt írtok. A lányom későn kezdett beszélni, előtte ha inni kért, az sziszi volt, (azóta sem értem, miért), de sorolhatnám a fura szavait. Amit először kimondott, az a pillangó helyett pingalló volt. Amit máig emlegetünk, az a hálóing helyett hálingó. Volt még paradicsom helyett paracsimom, vagy a pocsolya és tócsa összekombinálása neki pócsa volt.
2 éves kora körül elkezdett mondatokban beszélni 3 hét alatt. Előtte keverte a szavakat.
Szóval nem, nem fura, hogy neki a kaka tetszik.:) Annyifélék, és annyira aranyosak, amikor elkezdenek beszélni.
9/14 anonim válasza:
Először cicc, cica, majd apa. Én csak a 3. helyen végeztem.
10/14 anonim válasza:
Nálunk is a kaka az elsők között volt, nem fura, nekik ez egy nagyon érdekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!