Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktathatnám 4 hónapos...

Hogyan szoktathatnám 4 hónapos kisfiamat a babakocsihoz, mert eddig nem sikerült? Ha nehezen elaltatom benne, amint felébred sír, amíg ki nem veszem.

Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 09:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Tanácsot sajna nem tudok adni de nagyon együtt érzek veled! Az én fiam 6 hónapos és még mindig sír a kocsiban ha olyanja van.Igaz egyre kevesebbet, de még mindig nem szokott le róla, kisebb korában is mindig üvöltött amíg ki nem vettem. Én próbálok úgy sétálni vele hogy alvás és evés után viszem ki így egy ideig nyugton van, a kocsi ülését is megemeltem már olyan 4 hónapos kora körül (nem teljesen ülő helyzetbe) és így tud nézelődni az is leköti egy darabig! De messze így sem merek vele elmenni mert sosem tudom meddig bírja. Remélem ahogy nő egyre kevesebbet fog sírni! Kitartás!

2008. nov. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!