Vélemények a Gabriella névröl?
Figyelt kérdés
Ella becézésel.2019. dec. 31. 09:15
11/16 anonim válasza:
Gabriella vagyok. Mindenki automatikusan Gabiz, pedig inkább a Gabót szeretem. A gyerekkori barátaim, meg a párom (és családja) hív csak Gabónak. Csak nincs kedvem javítgatni h ne Gabi :D Megszoktam. Idősebb családtagoknak Gabica. Viszont az Ellát gyűlölném. Ella - ell- debella... Nagyon nagyon csúnya szerintem. Bocsi attól aki szereti... Ha lányom lenne és engem nem hívnának így akkor benne lett volna kalapban ez a név. Angliában is éltem. Külön szerettem hogy ismeri mindenki, és mindenki ki tudja mondani. Még ha kissé másképp ejtik/írjak is.
12/16 anonim válasza:
Én is Gabriella vagyok, az Ella nekem sem tetszik az Ella az elefánt jut róla eszembe.
14/16 anonim válasza:
Ella az külön névnek hangzik, talán az is, ezt nem tudom. Szép név, de becézésnek Gabi, v Gabó, v Gabika.
16/16 anonim válasza:
Nem rossz név, mostanában tényleg nem gyakori, mégis mindenki ismeri, szerintem jó választás lenne.
De az Ella becézést én is mellőzném.
(Nekem a legkisebb lányom Mirella, annak is ott van a becézések közt az Ella, hát én mindenkinek mondtam, bármit, csak ezt ne... A Miri, Mirike se a szívem közepe, de azt nem javítgatom :D Mi speciel nem becézgetjük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!