Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyna tetszik a Mex vagy a...

Hogyna tetszik a Mex vagy a Kevin fiúnévnek?

Figyelt kérdés
Lányak a Vanessza vagy a Krisztabel ami tetszik. tudom nem egyszerű nevek de nekem sincs hétköznapi nevem. magyar kismama lennék szoval nem ci....
2010. júl. 20. 22:03
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

sajnálom h ezt kell hogy mondjam de hihetetlen ocsmányak az ősi magyar nevek.. lásdd csak hitrelen birtam googliba azt hogy ősi magyar nevek első portált menéztem ez baz eredmény:

fiú: Móg Irnik Balár Hunyad Ernye Szeverés Gecse Szömöre

lány:Szira Násfa Szinta Bogáta Gorzsa Hete

SZŐŐŐRNYŰ:s:s:s:s:s:s:s:s

2010. júl. 20. 22:33
 12/50 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy külföldi származásu vagy, de Magyarországon éltek, magyarként fog felnőni a gyermeked, és ide nem valók ezek a nevek, még ha különlegesnek is hangzanak. Nem rossz nevek, de egy magyar emberhez nem illik. Annyi más szép név van, ami úgy különleges, hogy nem ennyire kirívó.
2010. júl. 20. 22:35
 13/50 anonim ***** válasza:
75%
Nem muszáj ősi magyar nevet adnod, rengeteg más szép név van, ami ugyan külföldről származik, de már olyan régóta átvettük, hogy szinte magyarnak tűnik. És amúgy is amiket most beírtál, ilyeneket szerintem senki nem ad a gyermekének.
2010. júl. 20. 22:39
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem tetszik nekem sem, de nem is nekem kell tetszenie.

Egy ötletem lenne: Miért nem olyan nevet választatok, ami nemzetközileg is és Magyarországon is "rendben van"?

Csak példa: Petra, Emma, Aliz, Johanna, Krisztina, Viktória

Péter, Márk, Dávid, Dániel, Milán, Erik

15/50 A kérdező kommentje:
a-a azt senki nem mondta hogy ekkroe válság közepedte ittmaradunk. csak a vélemény érdekel és ha egyik se jó ajánljatok hasonlókat.. ennyire kirivoakat de olyant ami elfogadható számodra vagy annak számára aki válaszol!
 16/50 A kérdező kommentje:
nem e lenne anyakönyveztethető? kapásbol van vanessza és kevin ismerősöm.. de msot nézdd én voltam ez első goldyna zen a földbolygóféle vmin. az én nevem is kitalálták és apám anyakönyveztette nem volt olcsó de neki megérte. nekem is megéri ha nem lenne benne abban a nagy könyben. nekem ne mondja senki hogy nem lehet a mex nevet anyakönyveztetni ha már van KAVICS mint utónév....
2010. júl. 20. 22:43
 17/50 anonim ***** válasza:

1. vagyok! Én még mindig tartom magam ahhoz h magyar nekem a magyar nevek tetszenek. nem azt mondtam h ősi magyar nevet adj, de tényleg lehet találni különlegeset! Ezek attól "különlegesek", mert igaz h ritkák, de külföldről átvett, majmolt nevek. Én a helyedben körülnéznék még, gondolj a babádra is!

Pl.: nekem nagyon tetszett a Bendegúz, meg voltam érte őrülve. DE!!!! belegondoltam abba h mi lesz majd ha a fiam felnő és esetleg befolyásos ember lesz, akkor tök ciki név lesz az tuti. Kisgyereknek aranyos, de felnőtt komoly embernek ciki.

Még egy példa. Főnökömet Rudolfnak hívják. A cégnél igaz h a szemében félnek tőle, tisztelik, de a háta mögött a neve miatt olyan becenevei vannak, h sokszor már sírtam a nevetéstől. Nekem meg egyszerűen nem jön a számra h a nevén szólítsam, mert hiába tisztelem, nem tudom kimondani, h Rudolf.

Ezért inkább gondolj bele abba, h a gyermeked egyszer felnő és olyan nevet válassz neki, ami majd nagykorában is "használható" és nem ciki.

2010. júl. 20. 22:49
 18/50 anonim ***** válasza:
Nem kell így kiakadni. Senki nem mondta, hogy nem lehet anyakönyveztetni, manapság már mindent lehet. De te nem ezt kérdezted, hanem a véleményünket, hogy tetszik-e. De igazából úgy se az lesz a mérvadó, hogy nekünk mi tetszik. Beszéld meg a férjeddel, és úgy nevezzétek el a babát, ahogy Ti szeretnétek. Ennyi.
2010. júl. 20. 22:51
 19/50 A kérdező kommentje:

:D köszi ez tetszik.. rudi a róka:D volt kiskomomban egy olyan mese imádtam.

ezért tettem én fel a kérdést.. hopgy nekem ezek jöttek, de ha valakinek van hasonló szemszögű neve akkor érdekelne..

2010. júl. 20. 22:51
 20/50 A kérdező kommentje:
az apának totál mind1 hogy hogy hivják sajnos tölle szemetes zsák is lehet..:S:S:S:S:S:S igyhát én maradtamm.
2010. júl. 20. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!