Sinlac-ot orvos irja fel, vagy vehetek én csak ugy! Beba ha 1 eszünk.5 hós! Hogyan készitem és vmivel izesitenem kell? mennyibe kerül?
Szia! Sokkal olcsóbb, ha feliratod, de vehetsz vény nélkül is. Vény nélkül 24OO Ft körül van egy doboz, és nem sokáig elég. Nálunk 2 doboz fogy el egy hónapban úgy, h. csak napi 2x eszik azt a babám. Recepttel 16OO-18OO körül van azt hiszem, nem tudom pontosan, mert mi egyszerre sokat fel szoktunk iratni, h. ne kelljen havonta menni receptért+ annyi mindent vásárolok össze ilyenkor a patikában, h. nemtom pontosan minek mennyi az ára. Remélem tudtam segíteni!
Ja, és nem kell ízesíteni, az én kisfiam imádja, kicsit édeskés az íze. Használhatod főzelékekhez is majd sűrítőnek, rá van írva a dobozra. Elkészítés: Vízzel ki kell keverni elég sűrűre és vagy kanállal vagy pépes cumival adod neki.
Szia
Én a vaterán meg a teszveszen vettem. Én gyümivel is kevertem meg főzelékket is csináltam vele, sőt gyümilébe is tettem. Nagyon szupi... Mi imádtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!