Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordulhat olyan, hogy a...

Előfordulhat olyan, hogy a babának felmegy a testhőmérséklete ebben a meleg időben?

Figyelt kérdés
Ma elég sokszor éreztem forrónak 11 hónapos babám homlokát, testét, leginkább alvás után. Megmértem neki, néha 38 felett volt, aztán pár perc múlva semmi, teljesen normális a hőmérséklete. Kezdődő betegségre kellene gyanakodnom, vagy előfordul ilyen? Kíváncsisából megmértem a sajátomat is, nálam is hasonló értékek fordultak elő. A melegtől lehet ilyen?
2010. júl. 20. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges,de ne izgulj ez nem betegség csak ettöl a hülye melegtöl!Az én babámnak is meleg a teste,és nincs semmi baja!
2010. júl. 20. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
én minden este mérem a 6 hónaposomnak. Eddig 36,8-37,3 volt az átlag, mióta ilyen dögmeleg van, 37,5 alatt meg sem áll (popsiban), de volt már 38,2 is. Eddig 2* szaladtam vele orvoshoz, hogy biztosan beteg, de a doki mindkétszer megnyugtatott, hogy semmi baja.
2010. júl. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!