Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "gyakori" a fertőzés,...

Milyen "gyakori" a fertőzés, ha elviszem lányom élményfürdőbe?

Figyelt kérdés
5 hós, és szeretném elvinni mikuláskor fürödni. Mire figyeljek, mitől kell félnem, és honnan veszem észre, ha "elkap" valamit?Milyen tünetei vannak?
2008. nov. 18. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam,a kisbabák bőre,és szeme érzékeny ilyenkor,a szeme váladékozhat,piros lehet,és a bőrén kiütéseket találhatsz, de szerencsére nekünk konkrétan nem volt benne részünk.
2008. nov. 18. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A víz alá semmi esetre se engedd mert ezek az élményfürdők nem éppen a legtisztábbak. Mi járunk babaúszásra de csak speciálisan bébiknek fentartott medencében. A fülét és az ujjai között jól törölgesd ki és fürdés után tiszta vízzel zuhanyoztasd le. Esetleg meg is fürdetheted gyorsan a zuhany alatt, bár ehhez rutin kell. Ha még nem voltatok ilyen helyen akkor nehéz, és lehet hogy nem fogja valami jól viselni. Kellemes pihenést kívánok.
2008. nov. 19. 06:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, várom továbbra is a tapasztalatokat.

Bár én elsősorban arra vagyok kiváncsi, hogy egy ilyen kisbaba "nemibetegséget" elkaphat-e, és milyen tünetei vannak? Mert ugye ha viszket neki, nem látom, ha mondjuk folyása van, azt már észrevehetem. És ilyen esetben milyen dokihoz vigyem? Gyereknőgyógyászhoz? Foglalkozik ő ilyen kicsikkel? VAgy elég a körzeti?

Ne legyen ilyen baj, de szeretném tudni, előfordult-e már ilyen...

2008. nov. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!