Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 1 éves babának is van még...

Más 1 éves babának is van még tűzfolt a tarkóján, és fölötte a fején?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyai nagymamám amikor született, megnyomta a bába a fejét, ahogy megfogta. Anyukám is és én is úgy születtünk, hogy tarkónál piros foltunk van.

Kisfiam lassan 10 hónapos, és neki úgy van, ahogy írtad: tarkóján, és a feje búbjánál. Nem tudom, hogy ez öröklés-e vagy sem, de anyumnak és nekem még most is megvan, gondolom a kisfiamnak sem fog elmúlni. Még csak nem is halványodott neki születése óta.

2010. júl. 20. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Fiam 4 hónapos neki is van a tarkóján születése óta.
2010. júl. 20. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Másfél éves kislányomnak van, sőt, az orrán is még ott van, ha sokat vagyunk kint, vagy sír, akkor nagyon élesen látszik, de az sokat halványodott már.

Én 31 éves vagyok, de a tarkómon a mai napig ott van, és ugyanolyan piros, mint születésemkor.

Az arcomról teljesen eltűnt.

2010. júl. 20. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én babám igaz, hogy még csak 9 hónapos, de még mindig látszik a tűzfoltja, neki az arcocskáján van. Kicsit halványodott már.
2010. júl. 20. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:

7hónapos a kislányom, neki is van a tarkóján folt és az orra hegyén is előjön néha.

A szomszéd kisfiú 1.5 éves, és ott van még a tűzfolt neki.

2010. júl. 20. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
lányom 4,5 éves, még most is látszik néha a homlokán.
2010. júl. 20. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A lányom 16 hónapos, és még mindig látszik a tarkóján, mondhatom, hogy elég erősen, de a haja takarja, szóval nem zavaró. A szemén is volt piros folt a szemhéján, de az teljesen elmúlt fél éves korára. Az apjának is van, ő 35 éves, de még mindig látszik néha, ha nincs lebarnulva a bőre. Szóval lehet, hogy a lányomnak is megmarad, de remélem, hogy életében soha nagyobb problémája nem lesz!:)
2010. júl. 20. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!