Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert sir ha megtanult forogni?

Miert sir ha megtanult forogni?

Figyelt kérdés
5 hos es megtanult hatrol hasra fordulni de ha arfordul alig jatszik 1-2 percet es elkezd sirni ez miert van nem ertem. Visszaforditom a hatara akkor meg ujra atfordul. Es sir. MIERT?!😂

2019. dec. 15. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális, mert a babák nagy része nem nagyon szeret eleinte hason lenni, mert oz megterhelő, tudod, tartani kell folyamatosan a fejet, stb. A legtöbb baba ilyen, majd megszokja.
2019. dec. 15. 08:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem meg a vedono azt mondja h 15 percet el kene lennie hason jatszva 🤷🏼‍♀️
2019. dec. 15. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte az én kisfiam is így volt, én úgy voltam vele, hogy megijedt, mert jellemzően minden nagymozgás után így sírdogált (forgás, kúszás, négykézláb állás). Egy pár hét után nálunk elmúlt.
2019. dec. 15. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális! A kisfiam ugyanezt csinálta úgy 4-4.5 hónapos korától. És 0-24-ben folyamatosan csak fordult és fordult aztán szenvedett és sírt, nyűgösködött. Amint visszaforditottam hogy ne elégedetlenkedjen, kezdte előröl 8/

Ő sem bírta sokáig.. de szerintem ezáltal erősödött meg. Úgyhogy kitartás! Pár hét és abbahagyja. :)

2019. dec. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!