Hogyan szoktasam hogy ne akarjon mindig kéube lenni 5 hetes babám?
Istenem ettől is csak pislogok, hogy de csak 5 hetes hát mit vár tőle...az, hogy pici még, nem egyenlő azzal, hogy 0/24-ben kézben kell lennie. Ez miért olyan evidens? Ha egy anya arra vágyik, hogy a kicsi legalább kis ideig ellegyen a kiságyában sírás nélkül, akkor lehurrogják. Nekem fontos, hogy a kisfiam szépen elnézelődik, mert ha istenbocsásson meg pisilnem kell, vagy netán még ennék is valamit, és szegénykém mindeközben csak sírna, akkor nagyon el lennék én is keseredve. Sajnálnám szegényt, hogy elveszettnek érzi magát, dehát egy-két dolgot akkor sem tud egy anya sem mellőzni. Pláne, ha van nagyobb gyerkőc is.
Na mindegy.
Kérdésre a válasz. Nálunk Édesanyám folyton kézben tartotta, amíg nálunk volt. Le kell tenni, nyugtatgatni, mikor megnyugszik ott hagyod. Megint sír, megint odamenni, de nem kivenni. Így tovább. Egy teljes hétig eltartott így nekem miután anyukám hazament, de most már megtaláltuk a közös nevezőt. Nem sír, mert tudja, hogy hiába nem vagyok látótávolságba, amint hív ott vagyok.
Akkor mondom nálunk milyenek voltak 21 hónap korkülönbséggel
-Megyek a nagy után, kicsi alkaron hasaltatva (extrém hasfájós kicsi)
-Kicsi babakocsiban, tologattam, közben a naggyal foglalkoztam
-Kicsi sír míg pelenkázom a nagyot
-Nagy egyik lábamon, kicsi az ellenkező oldalamnál karon
Nálunk legalább nyárra estek erre a hónapok, sokat voltunk játszón. A kicsit mondjuk muszáj volt tologatni, ha megállt a babakocsi, felkelt.
Az eleje bizony kemény. Talán annál is keményebb, mikor elkezdett kúszni a kicsi. Kitartást! A párod sokat dolgozik? Ha otthon van, átveszi valamelyiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!