Mikortól használtatok takarót? Bővebben lent
Figyelt kérdés
8 hónapos babám éjszaka hálózsákban alszik,a délutáni alváshoz szeretnék,de eddig nem mertem,nehogy magára húzza,megfulladjon,belegabalyodjon. Szerintetek kb mikortól biztonságos?2019. dec. 13. 12:56
1/10 anonim válasza:
9 hónapos a lányom,soha nem használtam hálózsákot, csak takarót/plédet. Sose húzta magára.
2/10 anonim válasza:
Napközben sosem használtam hálózsákot, éjjelre 2 évesen még mindig.
3/10 anonim válasza:
6 hónapos korától nem használ hálózsákot a lányom.
4/10 anonim válasza:
Már a kórházban is azt használtunk.
5/10 anonim válasza:
6 hónapos lesz a fiam, születése óta takaróval alszik, sose húzta magára (inkább le szokta húzni...)
7/10 anonim válasza:
Takaró van napközben éjjel hálózsák, 2 éves a fiam.
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan használd. Kislányom újszülött kora óta takaróval alszik napközben, sosem húzta magára.
9/10 anonim válasza:
Aldiban vettem egy nagyon szuper takarót, alul össze van varrva, bele lehet bújni, sellő mintájú, azt használtuk délután.
10/10 anonim válasza:
Delutan oke, mert nyilvan ranazel kozben. Meg rovidebb ido. Ejjelre en nem mernem a takarot ilyen kicsinek. Persze mindenki irja, h sose huzta magara. Csak egyszer kell megtortennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!