Mennyire igaz a babona?
Figyelt kérdés
Mennyire igaz az a babona, hogyha az anyuka édeset kíván lánya lesz ha sósat akkor pedig fiú? 8. hétben vagyok, remélem a következő vizsgálaton kiderül a neme. Nagyon édes szájú vagyok. Viszont mióta várandós vagyok kb rá se tudok nézni.2019. dec. 11. 09:41
11/25 anonim válasza:
Majd megírom, de én nagyon fiút érzek, a lányommal is megéreztem, hogy lány lesz.
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! nekem nincs semmilyen érzésem. Míg nem voltam terhes fiút éreztem, hogy nekem tuti.. most meg már semmit :D
2019. dec. 11. 10:08
14/25 anonim válasza:
Mindig azt kívánsz, amit épp hiányol a szervezeted. Semmi tudományos alapja nincs, ennyi erővel a csillagok állásából is tippelhetnél. A lányommal sós húsokat ettem, most fiam lesz és édes gyümölcsleveket kívánok.
15/25 anonim válasza:
Sose voltam édesszájú, de terhesség alatt folyamatosan sütit kívántam. Iker fiaim vannak :) A meggyespités válaszolónak pedig pacsi, sokszor ölni tudtam volna érte, na meg a meggyes rétesért... :)
16/25 A kérdező kommentje:
Én meg most azokat kívánom amit eddig nem szerettem pl marha pörkölt, sült kolbász stb.. amit meg szeretek attól meg kiráz a hideg :D
2019. dec. 11. 11:27
17/25 anonim válasza:
Semmit
Mind2 terhesség alatt édességet kívàntam
Egyik lány, másik fiú
18/25 anonim válasza:
Én a sósat, savanyut kivantam édességre ra se birtam nezni pedig elotte édesszájú voltam. Nalam igaz, kisfiam lesz. Viszont mostanaba csak a süti, csoki edesseg.. erdekes 😄
25hkm
19/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez is kb olyan mint a nyakláncos. Ha kört ír le akkor lány ha ingázik akkor fiú. Bár a neten már fordítva is olvastam. Csak az UH a biztos :)
2019. dec. 11. 15:18
20/25 anonim válasza:
Na jó ez a nyakláncom, nettó hülyeség. A kívánósságot még ha nagyon akarom meg tudom magyarázni azzal, hogy a baba bennünk fejlődik, érzékeli az ízeket, a lányok szoktak édesszájúbbak lenni, a fiúk inkább a chipseket szeretik, stb. De egy nyakláncnak mégis mi a franc köze van egy terhességnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!