Hogyan "kezelitek", ha babátok beteg?
Az én picim 2 hónaposan volt először beteg. Lázas nem volt, de nem kapott levegőt az orrán keresztül ezért sokat kellett orszi-porszizni. Ő is csak kézben volt hajlandó meglenni, sokat szopizott és persze együtt is aludtunk, én így éreztem őt biztonságban. Ha most újra beteg lenne, ugyanezt tenném.
7 hós baba anyukája
20:39-es vagyok
Amúgy mi is fogzunk. Én Dentinox-al kenegetem az ínyét, nálunk az bevált. Főleg este hasznos, mert utána könnyen elalszik.
Ha a lelki részére gondolsz, hát nehezen. Nagyon sajnálom, amikor nem tudok neki segíteni, vagy rögtön elmulasztani a fájdalmát. De arra kellett rájönnöm, hogy őt sokkal kevésbé bántja az, hogy beteg, mert amúgy ha nem bágyadt, akkor egész jól elvan még lázasan is :-)
Persze nyűgösebb ilyenkor, én meg engedékenyebb, úgyhogy ő is sokkal többet van kézben, mint egyébként szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!