Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állni tudó babáitok csinálnak...

Állni tudó babáitok csinálnak ilyesmiket?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hónapos lesz a héten. 2 hónapja állt fel, de még mászva közlekedik. Általában 6-7 között kell reggel, és már azonnal mozogni, mindenhol állni akar.

Napközben pedig sokszor megy a “kiszemelt” vagy kedvelt helyeire (kanapé, radiátor, fotel, stb..) hogy felálljon és ott matasson, vay mindenfélét machináljon. Ilyenkor feláll és ütögeti, csapkodja az adott felületet egy ideig, perszebaztán megunja. De amig ott álldogál nem érdekli hogy szólok hozzá, annyira elvan foglalva. Háttal áll és ütöget, csapkod, leguggol, felál, felvesz valamit, azzal csapkod, ilyenek. Néha egyik ilyen helyről a másikra megy és ezt csinálja hosszasan. Ez normális hogy őt ez köti le? Más baba is csinál ilyet? Ha hagynám bejárná az egész lakást is nélkülem (hagyom is csak megyek utána biztos ami biztos) és jól ellenne egész nap.

Bocsi, ha hülye kérdés de kiváncsi vagyok. Amugy joideje már hogy ez az egyik “játéktevékenysége”.

(Engem is szokott “állókának” alkalmazni😅)

2019. dec. 5. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
2019. dec. 5. 10:47
 2/4 Nusy83 ***** válasza:
76%

Szia! Nekem 10hós a kislányom kb 1hónapja áll. Ugyan ez mint nállatok. Izgultam én is mert úgy el tud merülni az ilyen játékban h ha szólítom is csak sokadjára figyel.Így mostmár kevésbé aggódom 😅. Neki a kedvenc: van egy dohányzó asztal szerűség és van rajta egy sprickoló, ezt szokta le fel pakolgatni. Hol a jobb, hol a bal kezével felváltva. Mondogatom is neki hogy ilyenkor kar-hát edzést tart 😄?!

Bocsi a helyesírásért !

2019. dec. 5. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Neki ez épp a vilag 7ik csodaja. Ami nekunk rém unalmas az oket orakig szorakoztatja ennyi idosen. Pl mos9gepnel is volt ido mikor hosszu perxekig szobrosztunk.
2019. dec. 5. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, ugyanezt csinálja a 10 hónapos babám.

Imád mindent felfedezni.

A könyvespolcát pakolja mindig le az a kedvence.

Akkor a mi szobánkba is bejárt de arról már letiltottam, de ott is imádta a fiókokat kipakolni, de sok neki nem való dolog van ott, pl ékszerek, vagy múltkor egy doboz síkosítóval jött kifelé onnan :D Szóval onnan le lett tiltva.

Imádja a csörgős zacskóka, az üres pet palackot.

Ha ágyneműt húzok és ledobom a földre akkor a kupacra ráveti magát :D

Van ilyen puffunk: [link]

Ez a kedvence, ezen dobol mindig.

Imád kalapálni mindennel, minél hangosabban annál jobban elégedett :D

Most hogy jön a karácsony és minden nap jön valami csomag kb, neki nagy kánaán van, imádja a csomagolásokat, órákig el van velük.

gondolom normális :D

Rajtam is felkapaszkodik, pl mosogatok, ő meg végig áll velem, fogja a lábam, még be nem fejezem :D

Az alvós nyusziját mindig az ágyába rakom, a rácsokon keresztül mindig kihúzza, ha 50* rakom vissza akkor 50* :D

2019. dec. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!