Összehangolni a két testvér napirendjét, vagy megszokatni a másik üvöltését?
Szia!
Nekem a nagylányom 26 hónapos, a kisfiam 3 hónapos!
Hát talán mostanra alakult ki a teljes napirend, de még mindig szokott képlékeny összevissza napok lenni:(.
Én a kicsit legelejétől fogva, ha tudom, hogy alvásidő (vagyis van kaja a pocakban és tiszta a pelus) van, akkor be a kiságyba és ha esetleg sírt max. ott álltam simiztem a hátát, ha a nagy engedte, ha nem akkor sajnos álomba sírta magát!
Most úgy áll a dolog, hogy nagyon ritka, ha sír elalvás előtt, talán mostanában a nagy melegek miatt volt pár ilyen nap, de nem tudom cipelni a kispopját!
De a nagyot, pedig csak úgy lehet elaltatni, ha tiszta erőből ráfekszek, mert amúgy inkább mindent kitalál, csak ne kelljen aludni, amikor majd összeesik a fáradságtól!
Üdv egy szintén két gyerekes Anyuka.
Szia!
Nekem egy 2 éves lányom és egy 10 hónapos fiam van. Közös szobájuk van, bár 2 hónapos koráig a kicsi éjszaka a mi ágyunkban, nappal a nappaliban bölcsőben aludt. 8 hónapos koráig szinte mindig cicin aludt el, aztán sajnos elfogyott a tejci, így maradt a tápszer, de ezen is el szokott aludni, délben van olyan, hogy nem sikerül neki, így megy a tesóval a szobájukba, ki-ki a maga ágyába. Kb. fél órát szokták egymást szórakoztatni, aztán egyszerre elalszanak. Sosem hagytam sírni egyiket sem. Amúgy én a kezdetek kezdetétől egy napirenden "tartom" őket. Természetesen amíg szopizott a kicsi, addig igény szerint etettem, de az alvások, fürdetések, séták, stb... ideje mindig azonos volt. Talán 6 hetes korára a kicsi teljesen alkalmazkodott a nagyhoz és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!