Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » C&A Győr? Járt ott valaki...

C&A Győr? Járt ott valaki mostanában? Vannak már őszi ruhák?

Figyelt kérdés

Van két 50% kuponom erre a hónapra még,őszi ruhát vennék rajta neki,mert nyári van sok már neki.Lehet már kapni őket?

Köszönöm a válaszokat.

2010. júl. 19. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem tök egyforma az árukinálat.

debrecenben már vannak kis overallok és téli kabátok meg h. újjú polók és kantáros nadrágok.

szerintem érdemes megnézni mert az elosztásnak országosnak kell lennie.

body is mindig van 790.- ért h. újjú

de tudnod kell hogy a kupon egy db. termék vásárlására és nem a vásárlás végösszegéből kerül levonásra.!!!!!!!!

2010. júl. 19. 09:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm,tudom,hogy működik a kupon,már sokat vettem tesz-veszen,a turis ruhák mellett ebből van "védőnős,orvosos" ruhánk.holnap megyünk,kantáros naci nagyon jó lenne,meg együtteseket szoktam venni,az éri meg legjobban.

Köszönöm még egyszer a válaszodat.

2010. júl. 19. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Győrben a C&A-ban van vastag kötött pulcsi 5990-ért. (fehér) Meg van egy pár db kabát, overál. Múlt héten voltam, de lehet azóta még több őszi cucc van.
2010. júl. 19. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!