Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11-12 hónap körüli babának...

11-12 hónap körüli babának egy héten hányszor adtok bolti krémtúrót és/vagy túrórudit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
4-5 alkalommal tuti, mert imádja a különböző ízesítésű krémtúrókat. 11,5 hónapos.
2010. júl. 19. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam egy héten kb. 3-4 alkalommal eszik túrórudit, nagyon imádja! Krémtúrót ritkábban, kéthetente 1 legfeljebb. (13 hós)
2010. júl. 19. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég ritkán adok. 2-3 hetente 1x. Inkább házit adok mindenből.

2010. júl. 19. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
A kis fiam 1 éves én heti 4szer adok neki krémtúrót,de egyenlőre csak azt amit én készítek otthon.Veszek 1 db 250g-os túrót,és mindig a negyedét keverem gyümölccsel 1 napra.Túrórudit még nem adtam, és nincs is szándékomban egyenlőre.
2010. júl. 19. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 1,5 éves volt akkor adtam, aztán szépen kialakult nála egy fain kazein és földimogyoró allergia, így most 4 évesen se ehetünk tejfölt, vajat, tejszínt, nomeg a mogyoró miatt semmit amiben olajos magvak vannak.
2010. júl. 19. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!