Van olyan 120*60-as kiságy, ami max 85 cm magas? A két rövidebb oldala a díszek miatt mindig magasabb ennél (amit én láttam).
Szabvány alapján készülnek biztonsági okokbol, hogy ha egy 1-2 éves gyereknfeláll a kiságyban, kihajol ne tudjon átesni a korláton kiságy oldalán. Tudnak rafkósok lenni a gyerekek, játékokat plüssöket egymásra pakolja rááll, átesik a kiságy oldalán és már be is tört a feje!
Igaz én sem vagyok valami magas és nehéz berakni a kiságyba a gyereket néha hogy fel ne ébredjen, de a fő hogy ne essen ki!
Nekünk Ikeás kiságyunk van,és nincs 85cm magas,80cm a magassága,és nagyon jó,mi nagyon szeretjük!:)
Ilyen a miénk:
Ugyan nem az utolsó vagyok, de válaszolnék a kérdésre.
Nekünk a nagyi vett ilyet, ha ott alszik az unoka. Szóval nagyon masszív, semmi probléma nincs vele. Egyáltalán nem gagyibb, mint a mi több tízezres kiságyunk.
Mondjuk annyi, hogy a miénk 70X140-es, így a 60X120-as kicsit szűkös a fiamnak, mert a nygobbat szokta meg. Mindig kersztbe fordul és beszorul:-), de ez nem az ágy minőségére róható fel.
Szia!
22.10es vagyok.
Nem gagyi,nagyon massziv kiságy,az utolsó válaszolóval egyet értek,mi nagyon szeretjük,igaz csak kétféleképpen lehet vagy lehetne állitani a magasságot,tehát vagy fel vagy le,de mi megoldottuk ügyesen a párom középre is furt lyukat neki(innen is látszik milyen massziv,mert nem repedt meg meg semmi nem lett vele),igy oda is tudtuk állitani,most tettük le legalulra,mert már 10hónapos a kisfiam,és feláll benne,de nagyon szeretjük mi is,és a kisfiam is,ugyh mi nagyon elégedettek vagyunk vele,én bátran ajánlom neked,vagyis nektek!
Mi elösször rugós matraccal használtuk,de az nagyon vastag volt a légzésfigyelöhöz és igy azt lecseréltük szivacsmatracra,ugyh arra azért majd ha emellett döntötök figyeljetek,h vagy szivacs vagy kókuszmatracot tegyetek bele!
Remélem tudtam neked segiteni! :)
Ha szeretnéd látni,h milyen volt,mikor vártuk a kisfiunkat,akkor irj privit,és küldök róla neked képet!:9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!