Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet használni fogzásra?

Mit lehet használni fogzásra?

Figyelt kérdés
Eléggé nyűgös,mit tegyek h ne fájjon neki annyira?
2008. nov. 17. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

szia,

a dentinox gélt tudom ajánlani, gyógyszertárban lehet venni.

De ha nagyon fáj neki, és aludni sem tud, akkor adj neki panadol szirupot, vagy nurophent.

2008. nov. 17. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok híve a paracetamol tartalmú szereknek mint például Panadol, Nurofen stb. Ezért homeopatás szereket alkalmazok. Ezeket nem lehet túladagolni, és csak természetes anyagokból van. Napközben a Chamomilla Ch 15 nevű bogyócskákat adom, amelyről még azt kell tudni, hogy nem szabad a bevétel előtt és után fél órával enni, inni, valamint mentolos dolgokat fogyasztani, vagy mentolos fogkrémet használni, de ugye ez egy csecsemőnél nem történhet meg. Valamint nem érheti fém kanál és kézzel sem szabad hozzányúlni. Pont ezért úgy van kialakítva az adagoló fej, hogy egyszerű legyen beadni a babának. Elvileg nyelv alatt kell elszopogatni, de a babák ezt nem tudják még, ezért nagyon nagyon kevés babvízben szoktam feloldani és megitatni vele. Nagyon hatásos és akár két-három óránként ismételhető az adagolás. Éjszakára pedig színtén homeos kúpot adok melynek neve Viburcol. Mindkét szernek fájdalom és lázcsillapító hatása van. Ezért a baba sokkal nyugodtabb de nem bágyadt! És ha még ez sem lenne elég, akkor a doki tud a babának írni olyan ecsetelőt amit a patikában kevernek ki és kb. 200 Ft. A homeos bogyó 560 Ft, míg a kúp 12 db-os kiszerelésben 1490 Ft. Ha gondolod próbáld ki, veszteni valód nincs, és rosszat sem teszel a babádnak vele. De van még a patikában kapható Dentinox gél (nekünk semmit nem ért), és még ki tudja hány fajta gél amit a patikus majd elmond. Minden baba más, ezért lehet hogy ami nekünk jó, az nektek nem és fordítva. Sok sikert. 7,5 hós kislány anyukája
2008. nov. 17. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk a háziórvos a dologélt ajánlotta mert a dentinoxban van lidokain és azt egy nap max 3x lehet használni ellentétben a dologéllel ez természetes gyógynövényekből készült nincs benne semmilyen káros anyag és egy nap akár 10x is lehet használni amikor szükséges és én még plusszban homeos bogyót szoktam a kisfiamnak adni!Üdv egy 7 Hós kisfiú anyukája
2008. nov. 18. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,jó babázást mindenkinek:)
2008. nov. 19. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!