Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor (mennyi idonkent) kell...

Mikor (mennyi idonkent) kell a cumit lecserelni?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem,mert a csomagolason mindig feltuntetik hogy 1 cumit max 1 honapig adjunk a babaknak,aztan ujat vegyunk.Ti ezt betartjatok?

En emlekszem h amikor mi kicsik voltunk csak 1 cumink volt...semmi bajunk nem volt.

En eddig 2 havonta vettem neki ujat,de most gondolkoztam el ezen a dolgon, meddig kell meg igy tennunk?

1 eves kisfiu anyuakaja

2010. júl. 17. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Na elég gát mert én sosem olvastam el h havonta kellene cserélni :(. Hát nem szoktam havonta! Nekem is 1éves lesz a lányom nem sokára!
2010. júl. 17. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 3-4 havonta vettem újat.
2010. júl. 17. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, nekünk volt a KÉK cumi, addig cumizott míg a lakásban el nem hagytuk, ennek 3hónapja, 5hetesen kapta, 13hónapos.

Semmi mást nem fogadott el, volt a Sárga cumi is, azt nyammogta ugyan, de a kék nélkül nem lehetett elhagyni a házat, ment érte a nyafi, még akkor is, ha alig használta rendeltetés szerűen. Ha lógott a cumi láncon minden oké volt.

2010. júl. 17. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :) jo babazast
2010. júl. 17. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van vagy 20 cumink, felváltva használják (hármasikrek, azért van ennyi), de most dobtam ki kettőt, amire már azt mondtam, hogy csúnya. 1 évesek. Amúgy semmi baja nem volt, csak már kicsit puhább, mint új korában.
2010. júl. 17. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, azért irják hogy minél több cumi fogyjon. Az én lányomnak 7 cumija van, mert éjszaka sokszor kell neki és az ágyát körberakom velük hogy megtalálja. De van köztük olyan amit már születése óta használ, most 1 éves. Még eggyet sem dobtam ki, de nem is használodtak még el.
2010. júl. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!