Szerintetek melyik név a legszebb ezek közül? Nemsokára születik a kislányunk és nehéz dönteni.
Figyelt kérdés
Kamilla, Zita, Nóra, Viktória
Kamilla felé hajlok, a vezetéknév jó mindegyikkel,
2019. okt. 30. 20:58
11/23 anonim válasza:
Kamilla, a többi nem, a Nórákkal már Dunát lehet rekeszteni és sajnos személyesen egy normálisat se ismerek. igy nekem ellenszenves név
13/23 anonim válasza:
Viktória a legszebb a felsoroltak közül!
15/23 anonim válasza:
Egyedül a Kamilla nem tetszik, én a Zitát adnám de a többi is jó.
16/23 anonim válasza:
Zita az abszolút kedvenc, de mind tetszik nagyon
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon megoszlanak a vélemények. Kihívás lesz választanunk. A férjemnek a Zita tetszik. Van még két hónapunk eldönteni.
2019. okt. 31. 09:38
18/23 anonim válasza:
Kamilla tetszik, olyan szép és különleges név, mégse idegen. Nem fogsz találkozni 2-3 másik Kamillával az biztos. A többi nekem nem tetszik, bocsi :)
19/23 anonim válasza:
Ja és ha becézős vagy a Kamillát lehet Milinek becézni ami szerintem gyereknek cuki, felnőttnek meg nem túl gyerekes.
20/23 anonim válasza:
18-as azért nem ritka név. Bentvan a 100 leggyakoribb nevek listájában középmezőnyben. A lányom is Kamilla. Ugyan a közvetlen környezetünkben nincs több Kamilla, de azért játszótéren, orvosnál, boltban van, hogy összefutottunk már más Kamillákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!