Lesz vmi baja attól, hogy néha megy a tévében youtube-on a zene?
Figyelt kérdés
Vmikor jól esne, ha szólna a zene legalább háttérben, de félek, hogy a 8 hónaposan kislányomat akkor csak az fogja érdekelni és nézni fogja a videókat. Ártanék vele neki?2019. okt. 28. 15:20
2/9 anonim válasza:
Bekapcsolod és leviszed a fényetőt. Maga a zene jót tesz
De amúgy van lehetőség online rádióta is ha ezen aggódsz
3/9 anonim válasza:
Ártasz!
Neveld egy sötét, hangszigetelt pincében!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A fényerő levétele jó ötlet. Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert az elmúlt időszakban itt eléggé negatív válaszokat írtak a tévénézéssel kapcsolatban.
2019. okt. 28. 16:01
5/9 anonim válasza:
Negatív válaszok a TV-vel kapcsolatban?
A sok bio-természetes-vegán-zöld-turbóanyukra ne hallgass!
Mint az a sok szob, akik lenyomják, hogy nekik nincs otthon TV, de kívülről tolja a Szulejmán - ÉNB - Berki Krisztián - Nóta Tv tartalmakat.
7/9 anonim válasza:
Az én fiam csak a Retro rádióra alszik el. Nem tudom van-e összefüggés, de terhesen is azt hallgattuk sokszor.
8/9 anonim válasza:
R betűvel nekem sincs szerencsém
A tévé nézetés,
Beültetés/
Fektetés a gyereket elé,
és megy a tévé, amiben zene megy, azért nem ugyanaz.
A tévét sokan arra használjàk, hogy eltereljék a gyereket, pl csak úgy etetik, mert úgy eszik..
Vagy nem akarnak velük foglalkozni, emiatt teszik elé.
Nem keverendő
9/9 anonim válasza:
Én csak úgy tudom átpelenkázni 11 hónapos kora óta ha bekapcsolom neki azt a kiskacsás zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!